banner388

Murat İkiz: ''Siyasi belirsizlik bitmiş olacak''

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 16 Nisan günü yapılacak olan referandum hakkında açıklamalarda bulundu

Murat İkiz: ''Siyasi belirsizlik bitmiş olacak''

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 16 Nisan günü yapılacak olan referandum hakkında açıklamalarda bulundu

05 Mart 2017 Pazar 17:48
Murat İkiz: ''Siyasi belirsizlik bitmiş olacak''

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katıldığı SKM açılışında bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yaklaşan referandum süreciyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Siyasi belirsizlikler bitmiş olacak

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan oylamada çıkan sonucun Türkiye’de yaşanan siyasi belirsizliklerin bitmesi noktasında anahtar rol üstlendiğini söyledi. Ak Parti hükümeti sayesinde Türkiye’de güçlü ve istikrarlı bir dönem yaşadığını belirterek, " Partimiz kurulduğu günden bu yana ülkemize hizmet etti. Bunda en büyük etken tek başına iktidar olmamızdı.

Şimdi ülkemizi daha ileri taşıyacak olan Anayasa değişikliği ile ülkemiz daha güçlü bir konuma geçecek. Bunun farkında olan halkımızın desteğini her zaman yanımızda gördük ve inanıyorum ki bu halk oylamasında da yine halkımız ile birlikte güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." Dedi.

İkiz kısa bir süre sonra Havza'da da SKM açılışı gerçekleştirileceğini belirterek; "Bundan sonraki önceliğimiz halk oylamasında yüksek bir oran yakalamak. Bizi olumsuz bir durum düşünmüyoruz. İnşallah hep birlikte yüksek bir oy oranı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü iktidarın yolunu açacağız." Dedi.

Son Güncelleme: 05.03.2017 17:55
Anahtar Kelimeler:
HavzaMurat Ikiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.