banner388

Murat Göğebakan’ın ismi Samsun'da yaşatılacak

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Murat Göğebakan 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Göğebakan’ın ismi Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşatılacak.

Murat Göğebakan’ın ismi Samsun'da yaşatılacak

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Murat Göğebakan 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Göğebakan’ın ismi Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşatılacak.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:52
Murat Göğebakan’ın ismi Samsun'da yaşatılacak

Samsun haber - Arkadaşlıkları yıllar öncesine dayanan Murat Göğebakan ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok en son 22 Mart 2014’te Yaşardoğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Samsun AK Parti Gençlik Şöleni’nde bir araya gelmişti.

Lösemi hastalığına yakalanan Murat Göğebakan'ın oğlu Bülent Göğebakan’a bıraktığı vasiyette ise  “Ben ölürsem Erdoğan Tok ağabeyimden helallik al” yazması duygu dolu anlara neden olmuştu.

Uzun süre Lösemi hastalığıyla mücadele eden Murat Göğebakan Samsun'da düzenlediği konserden 5 ay sonra hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı olan Murat Göğebakan’ın ismi Samsun'da yaşatılacak. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada, "Murat Göğebakan ile olan diyaloğumuz sonrası oluşan dostluğumuz çok eskilere dayanır. Yüreği insan sevgisi ile dolu olan dostum rahmetli Murat Göğebakan kardeşim, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. O dönem yakalandığı o amansız hastalığı öğrenince, kendisini arayarak moral vermek istedim. Telefonda her zaman her şartta Samsun’da yanında olacak bir kardeşin var demiştim. O görüşmeden sonra Göğebakan kanseri yenerek yeniden sahnelere çıkıyordu. En son kendisi ile 2014 yerel seçimlerinden bir ay önce AK Parti Gençlik Şöleni’nde bir araya gelmiştik. O geceden sonra kanser hastalığı yeniden nüksetmiş ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Bilindiği gibi, Samsun’da konsere geldiğinde oğluna bıraktığı vasiyetini binlerce kişinin önünde açıklamıştı. Cenaze töreninde oğlu ile dertleşip helalleştik, acımızı paylaşmıştık. Kadim dostum Murat Göğebakan’ın vasiyetini yerine getirdik. Hayat doluydu. İnsancıl, sempatik ve sevecen bir kişiliği vardı. Şu an vefatının 4’üncü seneyi devriyesindeyiz. Murat Göğebakan’ın manevi şahsında isminin ve hatırasının yaşatılması için Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezimizde bir hizmet alanına ismini vereceğiz. Rabb’im mekanını cennet eylesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.