banner388

Murat Erkan Samsunhaber.com'da 

Samsun-Sinop Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarı diledi. 

Murat Erkan Samsunhaber.com'da 

Samsun-Sinop Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarı diledi. 

04 Ekim 2019 Cuma 16:39
Murat Erkan Samsunhaber.com'da 

Samsunhaber.com özel konuklarını yeni yerinde ağırlamaya devam ediyor. Samsun-Sinop Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan Samsunhaber.com'u ziyaret ederek hem çalışmalar ile ilgili bilgi aldı hem de yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Samsunhaber.com'u ilgi ile takip ettiğini belirten Erkan, "Gerek tarafsız yayıncılık anlayışınız gerekse objektif gazetecelik ilkelerine bağlı kalmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Samsun'la ilgili olan biten ne varsa sitenizden takip etmek bizleri de mutlu ediyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, "Dört yıl boyunca sitelerine ciddi yatırımlar yaptıklarını söyleyerek, "Samsun'un sorunlarına, beklentilerine ve özlemlerine cevap vermek sorunlara çözüm üretmek ve bu şehrin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak için kendi inandığımız bedeli ödemeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatörümüz Ünal Yavuz da Başkan Murat Erkan'la bilgi alışverişinde bulundu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.