banner388

Muhtarlar yapılan hizmetlerden memnun

Samsun'un Bafra ilçesi muhtarları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhtarlar yapılan hizmetlerden memnun

Samsun'un Bafra ilçesi muhtarları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

13 Kasım 2017 Pazartesi 16:50
Muhtarlar yapılan hizmetlerden memnun

Samsun Haber - Bafra ilçesi muhtarları, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu altyapı hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Kalaycılı Muhtarı Behzat Pilciloğlu, 260 metre uzunluğundaki 7.5 milyon TL maliyetli köprü ile ilgili yaptığı konuşmada, "Daha önce karşı köye gitmek için 44 kilometre yol kat etmek zorunda kalıyorduk. Köprü olmadan önce hale, şehre gidişlerimiz çok sıkıntılıydı. Şimdi bu köprüyü kullanıyoruz. Köprü yapıldığında insanlarımız çok mutlu oldu. Sağ olsun başkanımız bu hizmeti bizlere kazandırdı. Bir insan hacca gitse bu kadar sevap almaz. Trafiği rahat. Köyüne 5 dakikada gidip geliyorsun. Köprünün başından itibaren 7 kilometre de satih kaplama yol yapıldı. Bundan dolayı Yusuf Ziya Yılmaz başkanımıza minnettarız" ifadelerini kullandı. 


Büyükşehir Blediyesi'nin çalışma prensibi hakkında konuşan Göltepe Mahalle Muhtarı Hasan Arslan, "Su sorunumuz olduğunda veya boru patladığında SASKİ’yi arıyoruz. Hemen gelip yapıyorlar. Dün gece yol çalışması yapıyorlardı. Şube müdürlüğünü aradım. Gelip yamamızı da yaptılar. Şimdi de grup yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın çalışmalarını beğeniyoruz. Çok çalışkan bir insan. Bütün ilçeler şantiye gibi. Onun gibi kimse çalışmıyor. Samsun’u değiştirdi. Şimdi de ilçelerin sorunlarını çözüyor. Allah razı olsun" dedi.


Keliklen Muhtarı Galip Erol ise "Köyümüzün yolu yamandı. İlerleyen zamanlarda daha iyi yapılacaktır. Başkanımızı canla başla destekliyoruz. Kendisini olsun, personelini olsun memnuniyetle takip ediyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine rahat ulaşıyoruz. Samsun’u değiştirdi. Çok güzel. Her zaman yanındayız" açıklamalarında bulundu. 

Son Güncelleme: 13.11.2017 16:50
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.