banner388

Muhtarlar Samsun'da Buluştu

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 250 muhtar Samsun'da buluştu.

Muhtarlar Samsun'da Buluştu

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 250 muhtar Samsun'da buluştu.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 15:11
Muhtarlar Samsun'da Buluştu

Samsun'da yapılan "Mahalleden Büyükşehire, Çevresel ve Görsel Kirlilikle Mücadelede Muhtarlarımızın Rolü" seminere 81 ilden 250'ye yakın muhtar katıldı.

Seminerde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Ülkemize bedel ödetmeye çalışan, gelişmemizi engellemke isteyenlerin karşısında dimdik duruyoruz. Yaşanan darbe girişimini önce Allah, sonra halkımız, sonra polisimiz, sonrada gerçek askerlerimiz önledi. Çevresel ve görsel kirlilik meselesi konusunda siz muhtarlardan daha çok bekliyoruz. Etrafta gözünüze çirkin gelen, düzeltilmesi gerektiğine inandığıız şeyleri belediye başkanlarınıza iletin., çöpü biz toplarız" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, " Halkımız vatanına ve demokrasiye sahip çıakabilmek adına meydanlarda. O meydanlarda hiçbir ayrım yoktu, herkes tek yürek olmuştu. Tüm şehirlerimizde aynı duyguları paylaşan halkımız düşmanlarına da güçlü bir mesaj vermiş oldu. Demokrasi şehirde, mahallede, ailede başlar." diye konuştu. 

Seminerde darbe gecesi yaşadıklarını anlatan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Biz o gece iki bakanımızla, milletvekillerimizle meydana gittiğimizde bir yanıma jandarma komutanını, bir yanıma emniyet müdürünü alıp yürüdüm. İnsanlar bu birlikten dolayı çok mutlu oldular ve bizi alkışlıyorlardı. Sonrasında gittiğim makam odamda jandarma komutanım ağlayarak, ‘Biz bu üniformayı onurumuzla taşıyoruz, ne bu ne oluyor sayın valim’ dedi" diye konuştu.

Seminer sonrasında misafir muhtarlara Samsun gezdirildi. 

Son Güncelleme: 30.07.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.