banner388
banner390
banner410
banner408

Muhtar Sarıoğlu: Hizmeti Büyükşehir ile gördük

Ayvacık’a bağlı Sahilköy Mahallesi Muhtarı Erdal Sarıoğlu, “Hizmeti Büyükşehir ile gördük” dedi.

banner269

Muhtar Sarıoğlu: Hizmeti Büyükşehir ile gördük

Ayvacık’a bağlı Sahilköy Mahallesi Muhtarı Erdal Sarıoğlu, “Hizmeti Büyükşehir ile gördük” dedi.

21 Şubat 2018 Çarşamba 16:55
Muhtar Sarıoğlu: Hizmeti Büyükşehir ile gördük

Samsun haber Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık ilçesi Sahilköy Mahallesi’nde bulunan Hayatgeriş İlköğretim Okulu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

“HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ”

"Bugün burada dostluk var, gönül bağı var” diye Başkan Yılmaz, “Bugün burada hizmet var siyaset yok. Bizim siyaset anlayışımız hizmetten geçiyor. Biz vatandaşımıza hizmet ederek siyaset yapıyoruz. 2014 yılında Sahilköy Mahallemizin yol, alt yapı ve ulaşım sorunları büyüktü.  En önemlisi mahallemizde su yoktu ve su sorunu çözüldü. Sadece Sahilköy Mahallemizin içme suyu için 1 milyon 300 bin TL harcadık. Çok şükür şimdi ne yol ne alt yapı ne de ulaşım sorunu kaldı. Hepsini çözdük. Bir tane bile vatandaşımızın Büyükşehir'den hizmet alamadım dememesi için gece gündüz çalışıyoruz. İki senedir Ayvacık ile Sahilköy arasında ve Eynel yolunda çalışma yaptık. Beton yol çalışması yol ayrımına kadar geldi ayrımdan sonrasını da kısa sürede bitireceğiz. Bu yol baraja kadar yapılacak. Hatta ilçemizin alternatif sahil yolu olarak yapacağız. Yaptığımız hizmetlere teşekkür için bizi buraya davet eden muhtarımıza ve siz vatandaşlarımıza asıl ben teşekkür ediyorum. Bize göre siz hizmetlerin en  iyisini hak ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

“ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN”

Başkan Yılmaz’ın ardından söz alan Sahilköy Mahallesi Muhtarı Erdal Sarıoğlu ise "Hizmet sevdası nedir biz Büyükşehir ile gördük. Önceden yollarımıza asfalt atılıyordu, yama yapılıyordu. Kısa süre sonra yeniden bozuluyordu. Ama şimdi belediyemizin yaptığı beton yollar ömürlük oluyor. Özellikle çektiğimiz su çilesini de Büyükşehir Belediyemiz bitirdi. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun dedi." dedi. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.