banner388

Muharrem İnce'ye bisiklet hediye edildi

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye makam aracı olarak bisiklet hediye edildi.

Muharrem İnce'ye bisiklet hediye edildi

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye makam aracı olarak bisiklet hediye edildi.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 15:39
Muharrem İnce'ye bisiklet hediye edildi

Samsun haber - CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Samsun'da düzenlenen mitingle vatandaşlara seslendi.

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yaptığı konuşmada "Liseyi bitirmiş kardeşlerim bunlar sizin için hayati derece önemli olan sınavın her ay birini değiştirdiler. Şimdi güzel kardeşlerim paketleyin bunları, paketleyin. Gençler bunlar sizinle dalga geçiyor. Kendinizle dalga geçirtmeyin. Size söz veriyorum 19 Mayıs’ta 500 lira 'Gençlik Bursu' alacaksınız. 29 Ekim’de 'Cumhuriyet Bursu' alacaksınız. Üniversiteden sonra iş bulamazsan 2 sene boyunca geri ödemesiz bu bursu almaya devam edeceksiniz. Her yıl 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz" dedi. 

Cumhurbaşkanı olduğu zaman kendi evinde otaracağını belirten İnce, "Cumhurbaşkanı olduğumda komşularımızla, dünya ile barışacağız. Üretim ekonomisi kuracağız. Bölüşürken adil bölüşeceğiz. Cumhurbaşkanı olduğumda o sarayda oturmayacağım. Kendi evimde oturacağım. O sarayı üniversite sınavında ilk 5 bine 10 bine girmiş öğrencilerine vereceğim. Orayı bilim yuvası yapacağım" diye konuştu.

Mültecilere harcanan paranın 40 milyar dolar olduğunu söyleyen İnce, "4 milyon Suriyelilere harcanan para 40 milyar dolar. Eğer ev yapsaydık 2 milyon ev yapardı. Yazık günah değil mi. Yazık günah" şeklinde ifade etti.


Samsunlu gençler mitingin ardından Muharrem İnce'ye makam aracı olarak "Halkın cumhurbaşkanına halkın armağanı" yazılı bisiklet hediye etti. İnce hediyeyi kabul ederek Cumhurbaşkanlığı demirbaşına kaydedeceğini ifade etti. Daha sonra İnce, bisikletle sahnede tur attı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kral yengec 2018-05-21 08:06:31

o bisiklete 1 gün binersin sonra güldürmeyin beni . istanbul Ankaraya bisikletle mi gideceksin. zaten siz alışkınsınız yürümeye . ama yürümek derken aracla görülmüştünüz en son .reklam kokan hareketler bunlar.