banner388

Muharrem İnce Samsun'da cigoş oynadı

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekkeköy Belediye Başkan adayı Tansu Çıkış’ın mitingine katılan eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, vatandaşlarla birlikte cigoş oynayıp, halay çekti. 

Muharrem İnce Samsun'da cigoş oynadı

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekkeköy Belediye Başkan adayı Tansu Çıkış’ın mitingine katılan eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, vatandaşlarla birlikte cigoş oynayıp, halay çekti. 

17 Şubat 2019 Pazar 16:06
Muharrem İnce Samsun'da cigoş oynadı

Eski CHP Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP’nin Tekkeköy Belediye Başkan adayı Tansu Çıkış’ın mitingine katıldı. Tekkeköy Düğün Salonu önündeki alanda gerçekleşen mitingde konuşan Tansu Çıkış, başkan seçildiği taktirde Tekkeköy’e daha önceden yapılmayan hizmetleri yapacağının sözünü verdi. 

"BELEDİYECİLİK SORUNU” 

Çıkış’ın ardından konuşan Muharrem İnce, son zamanlarda sıkça konuşulan beka sorununa değinerek, “Ben siyasette dik duranları severim. Tansu, onlardan birisi. Siyasette dik durmak önemlidir. Tansu’ya dedim ki, 'Sen eğilme, bükülme, söyle, geleyim.' Onun için buradayım, ona kazandırmak için buradayım. 31 Mart’ta belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Çöpü toplayacak, imar planlarını yapacak, yoksulara yardım edecek, temizlik ve suyla ilgilenecek insanları. Bu seçeceğimiz belediye başkanları neden bir ‘beka’ sorunu olsun ki? Yani AK Partili, CHP’li, İYİ Partili ve MHP’li, onlar bu milletin evladı değil mi? Hepsi bu memleketin evladı. Bu bir beka sorunu değildir, bir belediyecilik sorunudur”diye konuştu.

CİGOŞ OYNADI

İnce, konuşmasının ardından sahnenin önüne inerek vatandaşlarla davul zurna eşliğinde cigoş oynadı. Daha sonra vatandaşlarla beraber ilçe merkezine yürüyen İnce, burada da kısa bir süre vatandaşlarla sohbet edip ilçe meydanında halay çekti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2019-02-17 21:42:52

Sayın İnce cumhurbaşkanlığı seçiminde akşam çok suskun kalıp bizi çok şaşırttınız üzüldük hayal kırıklığı yarattı bizlerdeoysaki kazanacak potansiyel sizde mevcut

Avatar
Hasan Yılmaz 2019-02-17 18:24:57

Eze Eze Geliyoruz. be mümincik. İktidarda bügün yutkunma sorunu olmus bea. Sağlık ocağı şurda. Bi gargara alsın arkadaşlar bea :D te be mümincik te :D

Avatar
Guvenc Duzgun 2019-02-17 19:22:05

sehirimin insani halki icin calisacak baskanini sececek ..tesekkur ediyoruz Muharrem Ince desteklerin icin

Avatar
zigoş 2019-02-18 15:23:48

trakyanın oyun havasını Samsuna mı mal ediyorsunuz. memleketin yapısını bozmayın. Samsunla alakası yok bu oyunun. her yörenin kendine özgü oyunu vardır.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2019-02-18 15:55:36

Yorumcu Ali Okumuş:CHP li belediye leri görmek istersen İzmir'e gel Halka nasıl hizmet sunuldugunu gör.
Öyle kulaktan duyma sözlerle CHP yi kotulemeye kalkışma.Vatandaş in ne içip icmeyecegi sizi ilgilendirmez.

Avatar
Ali okumuş 2019-02-17 20:24:29

Chp tarihi boyunca hangi belediyesinde görevini yerine getirmiş de bundan sonra getirecek. Siz akşam demlenirken her şeyi yaparsınız ertesi gün kendinize gelene kadar mesai saati biter.

Avatar
Eğlenceli 2019-02-18 00:44:40

Eğlenceli adam bisiklet halay ne istersen var ama mitinglerinde bence kilictaroglunun ajanları var bu isleri yaptıran parti yönetebilir ülke yönetimi konusunda kararsizim hadi hayırlısı