banner388

Muharrem Göksel'den yeni kabine açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yeni kabinenin açıklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem Göksel'den yeni kabine açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yeni kabinenin açıklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

20 Temmuz 2017 Perşembe 16:22
Muharrem Göksel'den yeni kabine açıklaması

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bakanlar Kurulu'nun yeni değişimini değerlendirerek partide yeni bir nöbet değişiminin olduğuna dikkat çekti.

Akif Çağatay Kılıç'ın yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kurduğunu ifade eden Başkan Göksel, "Bakanımız, spor anlamında gerek Samsun'da gerekse tüm Türkiye'de büyük işlere imza attı. Samsun olimpiyat şehri oldu. AK Parti'de yeni bir değişim olmuştur. Bu bir nöbet değişimidir. Kendileri yine milletvekilimizdir, gönlümüzde bakandır. Kendisine olan hürmetimizi, eskiden olduğu gibi yine eksik etmeyiz. Bakanımız görevini, AK Parti Rize Milletvekilimiz olan Osman Aşkın Bak'a devretmiştir. Bu makamların hepsi hizmet makamlarıdır. Önemli olan yaptığınız hizmetlerle şu gökkubbede hoş bir sada bırakmaktır. Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç bu hoş sadayı bıraktı. Yaptığı hizmetlerden ötürü bakanımızdan Allah razı olsun. İnşallah Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan da yapacağı hizmetlerle hoş bir sada bırakacaktır" dedi.

Samsun'un sağlıkta en iddialı alan olduğuna dikkat çeken Göksel, "Samsun'da bakanlık olması bizim için en önemli unsur. Sağlık Bakanlığına Samsun Milletvekilimiz Ahmet Demircan getirilmiştir. Kendisi bizim ağabeyimiz konumundadır. Görevini layıkıyla yapacağından hiç bir şüphemiz yok. Samsun'daki vekillerimiz çalışkan ve başarılı insanlardır. Sağlık bizim en iddialı olduğumuz alanlardan bir tanesi. En iddialı olduğumuz alandan bize bakanlık verildi. Sayın Bakanımız Ahmet Demircan da bu görevi başarılı bir şekilde sürdürecektir. Samsun aynı zamanda bir sağlık kentidir. Sağlık Bakanlığının da Samsun'da olması Samsun için ayrıca bir artı olacaktır" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.