banner388

Muharrem Göksel'den Flaş Açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylarla alakalı günden değerlendirmesi yapmak üzere biraraya geldiği basın mensuplarına flaş açıklamalarda bulundu.

Muharrem Göksel'den Flaş Açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylarla alakalı günden değerlendirmesi yapmak üzere biraraya geldiği basın mensuplarına flaş açıklamalarda bulundu.

23 Ağustos 2016 Salı 13:35
Muharrem Göksel'den Flaş Açıklamalar
İşte AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in açıklamaları:

“15 Temmuz darbe girişimini Allah’ın izniyle hep beraber atlattık ve yaşanan bu olay milli birliğimiz için önemli bir gelişme olmuştur, bundan sonra birbirimize daha sıcak daha yakın olacağımıza inanıyorum. AK Parti teşkilatı ilk günden itibaren sabahlara kadar alanlardan çekilmeyerek bu işe sahip çıktı ve önderlik yaptılar. Herkes bu işe ilk gece canı pahasına atladıysa, biz AK Parti’liler olarak 2 kere atlamalıydık ve bunu da gerçekleştirdik. Bu girişim sonrasında devletin kendini yeniden kontrol etmesi ve çalışma sistemini düzenlemesi adına OHAL kararı alındı. OHAL ile birlikte FETÖ’ye mensup olan veya bunlara yardım eden kişiler, memurlar ve esnaflara operasyonlar düzenlendi ve Samsun’da bin 500’ün üzerinde kişi alındı.  Başbakanımızın da söylediği gibi belli başlı 12 kriter var, kimse rastgele şikayetlerle alınmıyor. Gözaltına alınan şüpheliler bu kriterler doğrultusunda alınıp sorgulanıyor ve mahkum oluyorlar yada özgür kalıyorlar. Kimseyi yalandan yere alıp da bunları burada tutmanın faydası yok, devletin hukuk sisteminin doğru işlediğine inanıyorum. Samsun’da ‘şu da boşu boşuna alındı, şuna haksızlık yapıldı’ diye birşey duymadım, tam tersine ‘tamam bu nokta, bu da doğru alındı’ gibi söylemler oldu. Eğer yanlış alınanlar olsa da sonucunda mahkeme sonrasında bir delil bulunamazsa aklanacaktır."

Bu gazetecinin kendisini FETÖ’cü olmakla suçlamasıyla ilgili olarak Göksel, şunları söyledi:

 “Benim için FETÖ’cü, daha önceden de FETÖ’cüydü demiş, bunları ispatlamaya davet ediyorum kendisini. Benim böyle bir durumum olsa, bu görevde ne işim var, FETÖ’cü adamın ne işi var AK Parti’de, ne işi var il başkanlığıyla? Genel merkezimizde araştırma sistemimiz var ve emin olun benim ve bütün ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin ne olduğumu orada araştırıyorlar.FETÖ demek vatan haini demektir ve eğer ben vatan hainliğiyle suçlanıyorsam, kendimi öldürürüm, intihar ederim. Böyle birşey olabilir mi,  ben vatan haini olabilir miyim? Dedelerim gazidir, böyle aileden gelen biri olarak beni vatan hainiyle aynı kefeye koyamaz. Sülalemizde vatan haini olmadı ve bundan sonra da olmaz, bu nedenle o arkadaş bu iddialarını ispatlasın, eğer ispatlamazsa  mahkemede görüşeceğiz.”
 
Son Güncelleme: 23.08.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sözün doğrusu 2016-08-23 15:34:11

Gazi devlette seyfettin BİRİNCİNİN fetöcü olduğunu herkes biliyor onu tohumlukmu bıraktınız hastanede yada akrabası sağlık bakanlığında amcası ş.b.var diyemi dokunamıyorsunuz