banner388
banner390
banner410
banner408

Muhai Thai sporcuları, Atakum'da ringleri salladı!

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, Atakum Sporcu Fabrikası'nda gerçekleşen Muhai Thai Dostluk Turnuvası'nda İlkadım Belediyesi Muhai Thai sporcuları ringleri salladı.

banner269

Muhai Thai sporcuları, Atakum'da ringleri salladı!

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, Atakum Sporcu Fabrikası'nda gerçekleşen Muhai Thai Dostluk Turnuvası'nda İlkadım Belediyesi Muhai Thai sporcuları ringleri salladı.

04 Kasım 2019 Pazartesi 21:05
Muhai Thai sporcuları, Atakum'da ringleri salladı!

Samsun Muhai Thai İl Temsilciliği'nin Atakum Sporcu Fabrikası'nda düzenlenen ilk gün minikler ve yıldızlar, ikinci gün büyükler kategorilerinde; iki gün boyunca nefes kesen mücadelelere sahne olan Muhai Thai Dstluk Turnuvası'na 160 Minik-Yıldız, 130 Büyük sporcu katıldı. Müsabakalarda İlkadım Belediyesi Muhai Thai takımı sporcularından ''Genç Bayanlar'' kategorisinde Hilal Alaca 57 kg, Zeynep Gülcan Turğul 42 kg, Aslıhan Şeker 54 Kg, Dilara Köseoğlu 75 Kg, Yaren Kesimoğlu 60 Kg kürsünün en üst basamağında yer almayı başararak 1'inci olurken Ebru Yavuz 48 Kg ikinci oldu.  ''Yıldız Bayanlar''  kategorisinde ise Merve su Turğul 40 kg 1'inci oldu.

Erkekler'de ise Samet Akan 30 kg, Ekrem Gürcan Turğul 42 Kg, Doğukan Altundal 48 kg ikinci olarak kürsüye çıkmaya hak kazandı.

"Büyük başarılara imza attık"

Büyük başarılara imza attıklarını belirten İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman; "İlkadım'da spora karşı büyük ilgi ile karşılaştık. Bu ilgi sonucunda kulüp olarak  büyük başarılara imza attık . Hem il hem bölge olarak hem de ülkemizin farklı şehirlerinde katıldığımız müsabakalarda madalyalarla dönerek şehrimizi ve İlkadım Belediyemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Sadece uzak doğu sporlarında değil diğer dallarda da kendimizi kanıtlamasını bildik ve bu dallarda da başarı ile İlkadım adını farklı bölgelerde duyurmaya çalıştık. Bizler sporcularımızla birlikte büyük bir aileyiz'' dedi.

Demirtaş: "Boş zamanınızı olumsuz harcamayın."

Spor dallarında gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Çeşitli spor dallarının yanı sıra uzak doğu spor çalışmalarını ilçemizden başlatarak şehrimizdeki genç, büyük herkese boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme imkanı sunduk.Zamanımızda hastalık haline gelen boş zamanını olumsuz ortamlarda harcamak yerine spor yaparak hem kendine hem de çevresine faydalı bireyler yetiştirmek amacımız oldu. Bu özveriyle imkanlar doğrultusunda her türlü sportif faaliyetleri devam ettirmeye gayret ediyoruz. 2019 yaz tatilinde de büyük ilgi gören Kick Boks ve Muhai Thai sporu, İlkadım'da  spora olan ilginin ne kadar büyük olduğunu bizlere göstermiştir. Kapalı Spor salonlarımızda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimizle çocuklarımıza güzel bir yaz tatili yaşattığımızı umuyorum. Çocuklarımızın bir arkadaş ortamında keyifli vakit geçirmelerini sağlayarak onların spora karşı olan isteklerini pekiştirdik'' diye konuştu.

"Herkese kapımız açık"

Bütün spor dallarında spor icra etmek isteyenleri beklediklerini söyleyen antrenörler Fatih Karagül ve Eray Yılmaz ise; "İmkanlar doğrultusunda ileriki dönemlerde de bu sporu yapmak isteyen genç büyük herkese kapılarımız açık. Sadece uzak doğu sporlarını  yapmak isteyen değil, sağlık için spor yapmak isteyen herkesi bizimle çalışmaya bekliyoruz. Bu doğrultu da bizlere maddi manevi desteğini eksik etmeyen İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkürü bir borç bilirim'' şekilde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.