banner388

Modalarda.com hep bi havalarda

Samsun'un Atakum ilçesinde faaliyete geçen Modalarda.com alışverişi keyifli hale getiriyor.

Modalarda.com hep bi havalarda

Samsun'un Atakum ilçesinde faaliyete geçen Modalarda.com alışverişi keyifli hale getiriyor.

15 Ağustos 2017 Salı 09:06
Modalarda.com hep bi havalarda

Samsun'un Atakum ilçesinde 2016 yılı Mayıs ayında kurulan ve takı-aksesuar sektörüne giriş yapan Modalarda.com hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Modalarda.com kısa sürede çalışanların ilgisiyle takı-aksesuar severlerin tercihi haline geldi.

EN İYİ ÜRÜN EN UYGUN FİYAT

E-ticaret sitesi üzerinden 24 saat hizmet veren Modalarda hızlı ve güvenli alışverişin internetteki adı oldu. 0545 439 3002 numaralı Whatsapp Sipariş hattı üzerinden müşterilere canlı destek hizmeti verilirken sektöre hakim kadrosu sayesinde piyasadaki en iyi ürün ve en uygun fiyat garantisi sunuyor. 

Sosyal medya adreslerinden belirli günlerde çekiliş yapan Modalarda.com, takiplerine birbirinden eşsiz ürünleri hediye ediyor. Bujiteri takı, marka saat, gümüş aksesuar ve trend çanta arıyorsanız sizin için en uygun adres modalarda.com...

Son Güncelleme: 15.08.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.