banner388

MMO üyeleri Şahinkaya Kanyon’nda 

Makine Mühendisleri Odası ( MMO),  üyelerine eğlence dolu bir gün yaşattı.

MMO üyeleri Şahinkaya Kanyon’nda 

Makine Mühendisleri Odası ( MMO),  üyelerine eğlence dolu bir gün yaşattı.

22 Ağustos 2017 Salı 15:04
MMO üyeleri Şahinkaya Kanyon’nda 

Samsun Haber-MMO,  üyelerine sosyal etkinlikler içerisinde bir araya getirmek amacı ile Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu gezisi düzenledi.

Gezi, İpek Yolu üzerinde bulunan tarihi Çakallı Taşhan’da sabah kahvaltısı ile başladı. Adını şahin kuşlarının yuvalanmasından alan Vezirköprü Şahinkaya Kanyonuna giderek sosyal eğlenceye burada devam ettiler. Geziye 77 77 MMO Samsun Şube Üyesi katıldı. 

Gezi ile ilgili açıklamada bulunan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, üyelerine yönelik teknik eğitimlerin dışında sosyal etkinliklerde gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yolaydın: “Samsunumuzun en çok ziyaret edilen doğal alanlarından biri haline gelen Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu’na üyelerimize yönelik gezi düzenledik. Üyelerimize yönelik teknik eğitimler ve teknik seminerlerin dışında sosyal geziler de yapıyoruz. Bundan sonra da bu tür sosyal etkinlikleri düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.  
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunmmo Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.