banner388
banner390
banner410
banner408

MMO, Samsun'da tanışma kahvaltısı düzenledi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, tanışma kahvaltısı düzenledi.

banner269

MMO, Samsun'da tanışma kahvaltısı düzenledi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, tanışma kahvaltısı düzenledi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:52
MMO, Samsun'da tanışma kahvaltısı düzenledi

Samsun haber - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerine kayıt yaptıran öğrencilerle kaynaşmak için tanışma kahvaltısı düzenledi.

Tanışma kahvaltısına MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Öğrenci Üye Komisyonu Başkanı Doğancan Üzüm, Komisyon Üyeleri Nur Sima Genç, Beyza Gendihal, Furkan Enes Gündoğdu ve 55 öğrenci üye katıldı. 

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin gelecekte yer alacakları iş hayatına hazırlıklı olarak başlayabilmesini önemsiyoruz. Rekabetin yoğun yaşandığı, farkındalık oluşturabilen ve donanımlı olanın önünün açık olduğu iş yaşamında öğrencilerimizin almakta oldukları rutin eğitimin yanı sıra, yabancı dil eğitimlerine ağırlık vererek ikinci hatta üçüncü yabancı dile sahip olabilmek için uğraş vermeleri gerekir. Tasarım ve inovasyon kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik eğitimlere yönelmeleri lazım. MMO Samsun Şube olarak Öğrenci Komisyonumuzla koordineli olarak öğrenci üyelerimizin mesleki ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.