banner388

Misura Samsun'a Veda Etti

Samsun Canik Belediyespor'un tescilli güzeli Antonija Misura Sandric ile yollar ayrıldı.

Misura Samsun'a Veda Etti

Samsun Canik Belediyespor'un tescilli güzeli Antonija Misura Sandric ile yollar ayrıldı.

16 Aralık 2016 Cuma 17:40
Misura Samsun'a Veda Etti

Dünya basketbolunun en güzel kızı seçilen ve Samsun’da geldiği günden beri güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hırvat Antonija Misura Sandric, Samsun Canik Basketbol ile Eurocup’ta oynamak için yaptığı sözleşme, takımın Eurocup’tan elenmesiyle birlikte sona erdi ve güzel oyuncu ülkesinin yolunu tuttu.

Misura’nın takımdan ayrıldığı için üzüldüğünü belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Gönül isterdi ki sadece Avrupa maçlarında değil, lig maçlarında da sizinle birlikte yolumuza devam edelim. Dolayısıyla bugün takımdaki anlaşmanın sonlanması bizi üzdü. Kulüp başkanımız keşke Misura ile sezon sonuna kadar bir anlaşma yapsaydı. Her ne kadar Canik Belediyespor rahmetli hocadan sonra kötü gitse bile ben Misura’nın oyununu beğeniyordum. Bunu ben hem kulüp başkanımıza hem de koça defalarca söyledim” dedi.

Antonija Misura Sandric ise duygularını şu şekilde ifade etti: “Burada olmaktan çok mutluydum. Sporda bazen böyle şeyler olur. Ben de hayatıma devam etmeliyim” 
2 gün daha Samsun’da kaldıktan sonra ülkesi olan Hırvatistan’a gidecek olan Misura, Samsun’da birçok Türkçe kelime öğrendiğini belirterek, “Nasılsın, teşekkürler, çok güzel, canım, çay kelimeleri öğrendim. Ailemle birlikte televizyonda çok şov programları izliyorum” idedi.
 

Son Güncelleme: 19.12.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.