banner388

Minik Şampiyonlardan Başkan Genç'e Ziyaret

Ankara’da gerçekleştirilen 9 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’ndan büyük başarılarla ayrılan minik şampiyonlar Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e ziyarette bulundu.

Minik Şampiyonlardan Başkan Genç'e Ziyaret

Ankara’da gerçekleştirilen 9 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’ndan büyük başarılarla ayrılan minik şampiyonlar Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e ziyarette bulundu.

11 Aralık 2016 Pazar 19:09
Minik Şampiyonlardan Başkan Genç'e Ziyaret

Canik Belediyespor Badminton Takımının minik sporcuları Ankara’da gerçekleştirilen karşılaşmalardan 2 Türkiye Şampiyonluğu ve 2 Türkiye 3. lüğü elde ettiler.
Minik sporcuları elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik eden Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile diğer spor tesislerimiz sayesinde gençlerimiz hem spor yapma imkanı buluyor hem de ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyor. Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Spora yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyoruz. Bu bakımdan spora yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz" diye konuştu.
Son zamanlarda gerçekleştirdikleri yatırımlarla Canik'i sporda bir idol haline getirdiklerinin altını çizen Başkan Genç, "Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız şehrimizi Süper Lig'de başarıyla temsil ediyor. Ayrıca diğer spor branşlarında gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir. Ben sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki Bulgaristan ve İstanbul'da düzenlenecek şampiyonalarda da şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir" ifadelerini kullandı.
Badminton takımı olarak başarılarının süreceğinin altını çizen Aydoğmuş, "9-12 yaş milli sporcularımız Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar Aralık'ta Bulgaristan'ın Sofya şehrinde düzenlenecek Uluslararası 13 Yaş Altı Badminton Turnuvası'na katılacak. Yine 19 Yaş Altı sporcularımız Elmas Nur Şencan, Anıl Atan, Miraç Kantar, Ümran Sağlam, Sedanur Kantar 14-17 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek Turkey Junior 2016 Şampiyonasına katılacak. İnanıyoruz ki oralardan da başarıyla döneceğiz. Bizlere verdiği destekten dolayı Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.