banner388
banner390
banner410
banner408

Milliler Şampiyona Öncesi Bafra’da

Karate Milli Takımı, 18 ile 24 Temmuz tarihleri arası Samsun'da yapılacak olan “İşitme Engellilerin Dünya Şampiyonası” dan önce Bafra’ya misafir oldular.

banner269

Milliler Şampiyona Öncesi Bafra’da

Karate Milli Takımı, 18 ile 24 Temmuz tarihleri arası Samsun'da yapılacak olan “İşitme Engellilerin Dünya Şampiyonası” dan önce Bafra’ya misafir oldular.

01 Temmuz 2016 Cuma 13:15
Milliler Şampiyona Öncesi Bafra’da

Bu sene Samsun'un ev sahipliği yapacağı İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'ndan önce kampa katılan Karate Millileri, antrenmanlardan boş vakit kaldıkça şehri geziyorlar. Gezide ilçeye gezen milliler, akşam da Bafra2nın Belediye Başkanı olan Zihni Şahin’in konuğu oldular. Şahin’i görmeye giden sporculardan ziyade Antrenör Uğur Doyduk ile Feray Koçali birde  Karate Teknik Delegesi Ayhan Özkurt da orada bulundu. Başkan Şahin yemekte görüştüğü Milli Takım sporcularına birde milli takımın antrenörlerine ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. Yemek sonrasında sporcularla beraber bir süre sohbete devam eden Başkan Şahin, Gençlik Spor Bakanlığınca Samsun’a yaptıkları önemli ve çok büyük yatırımlarından daha sonra Samsun’un Dünya Şampiyonluğu ve Olimpiyatlara ev sahibi olduklarını ve bu durumunda kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Antrenörler ve sporcular Başkan Şahin’e kendilerini davet ederek kabul gördüğü için çok teşekkür edip bu buluşimanın moral kaynağı olduğunu belirttiler. Sporcular, şampiyonada çok güzel sonuçlar alabilmek için en iyi mücadeleyi yapacakalrını dile getirdiler. Yetkililer, 18 ile 24 Temmuz tarihlerinde Samsun'da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası sonrasında Olimpiyat Oyunları’nın da 2017 senesinde Samsun’da yapılacağını bildirdiler.

Son Güncelleme: 01.07.2016 13:51
Anahtar Kelimeler:
öğrenci Servisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.