banner388

Milli Eğitim'den darp olayı ile ilgili açıklama

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun'da bir öğretmenin öğrencisini darp ettiği görüntüler ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Milli Eğitim'den darp olayı ile ilgili açıklama

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun'da bir öğretmenin öğrencisini darp ettiği görüntüler ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

27 Aralık 2017 Çarşamba 13:38
Milli Eğitim'den darp olayı ile ilgili açıklama

Samsun Haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Ali-Emine Kahvecioğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin öğrencisini darp ettiği görüntüler ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi.


MİLLİ EĞİTİM'DEN AÇIKLAMA

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekkeköy ilçesinde yaşanan darp olayı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlimiz Tekkeköy ilçesinde bir okulda gerçekleşen öğrenci darp olayı ile ilgili öğretmen hakkında soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın selameti açısından öğretmen okulundan uzaklaştırılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.12.2017 14:12
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2017-12-27 16:24:37

okul müdürünüde uzaklaştırılması lazım müdürde veliyi tehdit etmiş cocugun okulu bitiremez bu görüntüleri silin diye bunlar basına yansıyanlar okullarda bilinmeyen daha çok olaylar var ögrencileri tehdit gariban ise velilere tehdit ediyorlar toplantılarda

Avatar
Tttt 2017-12-27 19:51:57

Evet darp olmamalıydı ama ögrenci cok mu sucsuz... video da bile az oldu diyor saygısız ben kendim lisedeyken ögretmenin üzerine yürüyenler vardı aglayan ögretmenler vardı ögrenciler cok yüzsüz ve saygısız tabiki istisnalar vardır ilkokul cagındaki cocuklarında bu asla kabuş edilemez..umarım ögretmen görevine geri döner

Avatar
ABCD 2017-12-28 09:02:08

Şimdiki öğrencileri önünüze getirsek sinirden çıldırırsınız, öğrenci demeye bin şahit ister.

Avatar
Yyty 2017-12-29 00:09:26

Artık öğretmenlerimize sahip çıkın yoksa bu ülkeyi emanet edeceğimiz gençler yetismeyecek.eskiden büyüklerimiz bize öğretmenin vurduğu yerde gül biter derlerdi.simdi cocuklar ne yaparsa yapsın öğretmen başını eğip çıkacak siniftan.disiplinle ilgili uygulama yapamıyorum.ben bu durumda veli olsam önce öğretmene gider çocuğumun hangi terbiyesizliği yaptığını sorardım.ögretmenlerimize sahip çıkalım artik

Avatar
Ögretmen 2017-12-30 19:32:19

Darp olmamali evet haklisiniz ancak sokakta bile biri size kufretse karsiligini ne sekilde verdiginizi dusunun ondan sonra bir bayana kufreden "yeni nesil" ogrenciye vuran ogretmeni harcamayin. Gecen hafta muduru vuran ogrenciye bu kadar baski olmadi guzel ulkemde egitim sifir neden? Ogretmenin yaptirimi yok cunku ogrenci veli kralliginda yasiyoruz. Ogrenci sovsun ogretmen sussun. Unutmayin biz en fazla 4 5 yil cekeriz bu ogrencileri ama siz omur boyu cekeceksiniz karaktersiz ogrenciyi ogretmenine kufretmemesi gerektigini ogretmeyen veli de suc. Her zaman derim once egitim sonra ogretim. Egitim evde baslar ogretmeni cileden cikartan kufreden nesili siz yetistiriyorsunuz. Ayrica milli egitimin sucu ogretmenleri boyle herkesin onune yem diye atin.Sonra ne mi oluyor? Saglik bakanligi kadar olamiyorsunuz calisanina sahip cikmayan bu kadar baska kurum yoktur herhalde. Ayrica diyorum siddete karsiyim ancak ogretmenin yaptirimi bile olmadigi egitim sisteminde ogrenciyi nasil egitecegiz? Evde bile yaka silktiginiz genclerin dolu bir sinifta kendisine kufur edilen bir bayanin ruh halini de dusunun. Tabiki siddetten once ortami terkedebilirdi. Ancak bu ogrencilere ceza verilmeyecegini bildigi icin kendine gore ceza vermis ogretmen hatali tabiki ancak bunu kac gundur butun ogretmenler boyle dercesine tv de internette yayinlayan biz toplum cok daha fazla hataliyiz. Yarin bu toplum niye boyle diye sorarsaniz evdeki veliye bakarsiniz simarik cocuklarinizi simartmadan ahlak verin sonra okula gonderin.