banner388

Milletvekili Köktaş, yerli telefon aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına destek veren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yerli telefon aldı.

Milletvekili Köktaş, yerli telefon aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına destek veren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yerli telefon aldı.

16 Ağustos 2018 Perşembe 17:10
Milletvekili Köktaş, yerli telefon aldı

Samsun haber - Samsun'da üretim fabrikası kuran yerli akıllı telefon markası Reeder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan malı akıllı telefonlarını boykot çağrısının ardından kampanya başlattı. Fabrikayı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz” açıklamasının ardınadn Samsun'da üretim yapan akıllı telefon markasının "İpone'unu getir, Türk markası Reeder telefonu götür" kampanyasına destek verdi.


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Tekkeköy ilçesinde üretim yapan firmanın fabrikasını gezen Milletvekili Köktaş, yerli marka tablet ve cep telefon aldı.

Milletvekili Köktaş yaptığı açıklamada "Bu ürün kalemleri arasında bugüne kadar yaklaşık 7 milyar dolarlık harcama yaptığımız Apple marka cep telefonları İpone önemli yer tutmuştur. Son 1 yıl içinde Samsun Tekkeköy ilçemizde kurulmuş olan yerli mühendislerin, yerli teknolojileri ile birleştirdiği reeder marka tablet ve yanında kendi markası olan cep telefonları piyasaya sürmeye başladı. Biz de bu yerli ürünümüz olan reeder markasının yapmış olduğu kampanyaya ilk günden itibaren reeder tablet ve telefonlarımızı alarak katıldık. Yerli üretim, yerli mühendislik tasarımı olan bu telefonu İpone kullanan herkesin kullanmasını arzu ve tavsiye ediyoruz. Bu anlamda kendi ürettiğimiz ürünlere sahip çıkmadıkça, onların katma değerlerini arttırmadıkça, dışa bağımlılığımız devam ettikçe, Türkiye'nin başına böyle ekonomik yaptırımlar gelmesi kaçınılmazdır” dedi.

Son Güncelleme: 16.08.2018 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-08-16 20:17:55

Sayın Köktaş’ın Samsun’a, Samsunluya bir yakınlığını görmedik galiba sayın Köktaş Samsunlu değil..,

Misafir Avatar
Maydonoz suyu 2018-08-17 04:06:36 @Vatanperver

Adamsın kardeşim yorumunu sevdim

Beğenmedim! (0)
Avatar
Serkan 2018-08-16 23:44:10

Bundan sonra özellikle yerli urun alacağız ama yerli firmalar ciddi denetimlerden geçirilsin fiyat ları kafalarına gore ayarlamasınlar birde kalite kontrol. Ler yapılsın

Avatar
samsunlu 2018-08-17 08:41:46

bırakın bunları bindiğiniz arabalar giydiğiniz elbiseler hepsi ithal yalandan reklam yapmayın

Misafir Avatar
ORHAN ÖLMEZ 2018-08-18 10:31:10 @samsunlu

BOYKOT ETSEK GİYECEK DONUMUZ KALMAZ VALA HAKLISIN...SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KORUMALARININ ARABALARI DEĞİŞECEK Mİ ACABA:)

Beğenmedim! (0)