banner388

MHP’li Usta’dan HDP’li vekile ayar

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, HDP’li vekil Ayşe Acar Başaran’a ayar veren açıklama yaptı.

MHP’li Usta’dan HDP’li vekile ayar

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, HDP’li vekil Ayşe Acar Başaran’a ayar veren açıklama yaptı.

19 Haziran 2017 Pazartesi 12:18
MHP’li Usta’dan HDP’li vekile ayar

Samsun haber - Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, 18 Haziran Babalar Günü’nde mecliste konuştu.

MHP’li Usta, faili meçhuller var, cezaevlerinde vekiller var siz burada babalar gününü kutluyorsunuz, kutlayamazsınız diyen HDP grubu adına konuşan Ayşe Acar Başaran’a ayar niteliğinde açıklama yaptı.

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta 18 Haziran Pazar günü toplanan Meclis’te konuştu.

PKK YÜZLERCE ÇOCUĞU BABASIZ BIRAKTI

MHP’li Usta yaptığı konuşmada, “Elbette ki faili meçhuller bu ülkede ortaya çıkarılmalıdır, üzerine gidilmelidir, bir cinayet varsa eğer onların hesabı sorulmalı, açıklığa kavuşturulmalıdır. Ancak tutarlılık açısından, burada faili meçhullerden bahsederken 40 bin tane vatan evladını toprağa gömen PKK terörünü de bir lanetlemek gerekiyor. Mühendisi var, polisi var, askeri var, korucusu var, öğretmeni var, bunların anneleri babaları evlatsız kalıyor. Yüz binlerce çocuk bu ülkede babasız, PKK terörü yüzünden. Bunu lanetlemediği sürece, bir siyasi partinin burada bir şey konuşmaya hakkı yoktur Sayın Başkan” dedi.

Terörün çözümünün belli olduğunu vurgulayan Usta, “Bu ülkede. Hani "Bu savaş bitmez." deniliyor ya, terörün çözümü bellidir. Sonuna kadar silahla mücadele yapılacaktır, devlet bu işin üzerine gidecektir. Terör bu ülkede ancak bu şekilde çözülür!” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-06-19 15:23:59

hani bizi pkk ile kardes ettiniz ya sayin vekilim ne oldu