banner388

MHP’de Asarcık Olağan Kongresi Yapıldı

Asarcık olağan kongrede seçimler tamamlandı. Tek adayın girdiği seçimlerde Hasan Demirci başkan seçildi

MHP’de Asarcık Olağan Kongresi Yapıldı

Asarcık olağan kongrede seçimler tamamlandı. Tek adayın girdiği seçimlerde Hasan Demirci başkan seçildi

19 Mart 2017 Pazar 17:53
MHP’de Asarcık Olağan Kongresi Yapıldı

Samsun Haber -  MHP Asarcık teşkilatının gerçekleştirdiği olağan kongrede seçimler bitti. Tüm üyelerden oy alan Hasan Demirci, başkanlığa seçildi

Asarcık’ta yapılan olağan kongreye çok sayıda  partili katıldı. Tek liste aday olarak seçimlere katılan Hasan Demirci başkanlığa seçildi. Kongreye katılan MHP İl Başkanı Taner Tekin, göreve  seçilen Hasan Demirci ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. İlçenin Samsun ve MHP ekseninde ki yerinin önemli olduğunu hatırlatan Taner Tekin, 2014 yılında yapılan yerel seçimle Asarcık ilçesinin belediyecilik anlayışıyla karşılaştığını ifade etti.

Bu anayasa Türk'ün anayasasıdır ve altında MHP'nin imzası vardır

Kısa zaman sonra yapılacak olan referandum hakkında da konuşan Taner Tekin,  Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, MHP misyonu gereği davranacaklarını söyledi. Tekin, " Türkiye'de yaşanan yönetim sıkıntılarının sona ermesi kaos ve kargaşanın ortadan kalkması için hükümet sisteminin değiştirilmesinde MHP'nin Türk milleti adına taşıdığı bütün hassasiyetleri korunarak bir anayasa metninin hazırlanmasına öncülük etmiştir. Bu anayasa metninde tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak vardır. Bu anayasa Türk'ün anayasasıdır ve altında MHP'nin imzası vardır.

MHP'nin imzasını taşıyan bir Anayasa'nın Cumhuriyet'e Laiklik,  hukukun üstünlüğüne, sosyal devlet anlayışına, üniter yapıya ve Türklüğe aykırı olmasının mümkünatı yoktur. Bunun teminatı da adı gibi kendisi de devlet olan liderimiz Devlet Bahçeli ve milliyetçi harekettir. 16 Nisan'da Allah'ın izniyle sandıklardan evet çıkacak güçlü Türkiye'nin dönüm noktası olacaktır" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SeçimMhpAsarcıkReferandum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.