banner388
banner390
banner410
banner408

MHP yerel seçim çalışmalarına başladı

Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçim çalışmalarına başladı. 

banner269

MHP yerel seçim çalışmalarına başladı

Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçim çalışmalarına başladı. 

25 Eylül 2018 Salı 17:56
MHP yerel seçim çalışmalarına başladı

Samsun Haber-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği il yöneticileri ve ilçe başkanları genişletilmiş bilgilendirme ve istişare toplantısı ile birlikte seçim çalışmaları başlatıldı.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, toplantıda daha önce il yönetici ve başkanlarına yerel seçimlerde verilen talimatlar hakkında bilgi edindi. Tekin, yeni bilgiler ekleyerek belediye çalışmalarının raporlarını istedi.

Toplantıda konuşan Tekin, "Ülkemizde 24 Haziran seçimlerinde yaşanan bir ittifak durumu olmuştur. Şimdiler de ise bu ittifakın yerelde yapılacağına dair çalışmalar ve görüşmeler yapılmaktadır. Bu görüşmeler genel merkezler ve parti genel başkanları nezdinde yapılan görüşmelerdir. Bizler il ve ilçe teşkilatları olarak ilimizde ittifak olmayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Amacımız başta daha önce MHP'nin yönettiği belediyeleri geri almak ile birlikte Samsun'da ki tüm belediyeleri kazanmaktır. Önümüzde ki günlerde çalışmalarımız gittikçe daha da hızlanacak ve zaman zaman kamuoyumuz ise basın yoluyla bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan akyazıcı 2018-09-25 19:30:52

Size oy yok şimdiye kadar verdiklerimize sayın

Avatar
Ahmed Arif 2018-09-26 08:01:25

Ne çalışması? ''Nasıl stepne oluruz, nasıl yancı oluruz, bu ülkeyi satanlara, vatandaşı perişan edenlere, ülkeyi talan edenlere nasıl destek oluruz'' çalışması mı? Bir parti düşünün ki; mecliste muhalefet konumunda, mecliste 4. parti konumunda ama reelde 3. parti konumunda ve bu parti Türkiye' nin en büyük ilinde aday çıkarmıyor!...Neden? Yancısı olduğu parti burayı kazansın diye!...

Avatar
Hasan AK 2018-09-26 11:48:41

İstanbul da kazanamayacağız diyerek aday çıkarmadığınız gibi aynı mantığı 81 ilde yapın. Bir de tabelalarınızı sökerek AKP YANDAŞI tabelası asın.

Avatar
MİSAFİR 2018-09-26 16:07:19

SAMSUN İÇİN TÜM TEŞKİLATLARIN İŞİ KOLAY.ADAY BULMAKLA UĞRAŞMALARINA GEREK KALMADI.GENEL BAŞKANIN TALİMATI NEYDİ KAZANAMAYACAĞIN YERDE AKP DESTEKLE.16 İLÇEDE YOKSUN BÜYÜKŞEHİRDE DE YOKSUN.BU NE DEMEK OLUYOR DESTEKLE AKP Yİ ALSIN BELEDİYE Yİ:))))))