banner388

MHP Vezirköprü'de Kongre Heyecanı

MHP Vezirköprü İlçesi Olağan Kongresi dün gerçekleştirilen seçim ile tamamlandı. Daha önce atanarak göreve gelen İlçe Başkanı Ahmet Özata, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

MHP Vezirköprü'de Kongre Heyecanı

MHP Vezirköprü İlçesi Olağan Kongresi dün gerçekleştirilen seçim ile tamamlandı. Daha önce atanarak göreve gelen İlçe Başkanı Ahmet Özata, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

26 Mart 2017 Pazar 11:31
MHP Vezirköprü'de Kongre Heyecanı

Samsun Haber - Vezirköprü İlçe Kongresi’ne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Atakum Belediyesi MHP Meclis üyesi Hacer Kaya, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

“İlçeyi Vezirköprülü Olmayanlar Yönetiyor”

Kongrede tek listeden aday olarak MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığı görevine yeniden üstlenen MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, “İlçemiz hizmet anlamında çok gerilerde kalmış, yol, hastane ve özellikle alt yapı anlamında büyük sıkıntılar yaşayan bir ilçedir. Vezirköprü'yü Vezirköprülü olmayanlar yönetiyor. Bizim amacımız burada doğmuş ve buraya hizmet veren kişilerin başkanlık makamlarına gelmesi. Nüfusun her yıl düşmesi ise ilçemizin iyi yönetilmediğini ve hizmet alamadığını gösteriyor. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu sürecin ardından ise hedefimiz 2019 yerel seçimlerinde ilçemizin burçlarına MHP sancağını dikmektir” dedi.

“Çözümleri İktidara Gelince Yapacağız”

Vezirköprü ilçesinin tarihi ve kültürel anlamda birçok değere sahip olduğunu belirten MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Vezirköprü içinde barındırdığı kültürel niteliklere rağmen hak ettiği önemi ve hizmeti alamamış ilçelerimizden birisi. Hastane ve yol problemleri olmak üzere birçok problemin olduğunu da biliyoruz. Bizler muhalefet partisi olarak bu anlamda eleştirilerimizi dile getireceğiz ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Ancak bu problemleri çözmek biz milliyetçi hareketin iktidarında olacaktır" diye konuştu.

“Şüphesi Olanlar Kendilerini Yoklasınlar”

Başkan Tekin, ülkenin ve milletin temel ilkelerini korumalarının üzerlerindeki bor olduğunu belirterek  “MHP'yi bu temel değerleri yıkmakla ya da yıkmaya alet etmekle suçlayanlar en hafif tabirle ya cahildirler ya da Milliyetçi Hareket Partisi'ni hiç tanımamışlardır. MHP olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni eyalete ve federasyona bölmeye veya Cumhuriyet rejimini yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bundan şüphesi olanlar önce kendilerini kontrol etmelidirler. Daha dün kendi kurultaylarında bu ülkeye federasyon getireceğiz diye çığırtkanlık yapanlar, daha dün canlı yayında anayasanın ilk 4 maddesini de tartışabiliriz diyenler bugün MHP'yi bu ülkeyi bölmeye teşebbüs etmekle suçluyorlar. MHP'yi bununla suçlamak cahilliğin göstergesidir. Daha anaysa maddelerini okumayan bir genel başkan MHP'yi ülkeyi bölmekle suçluyor. Bunu söylemek kendisinin ne haddidir ne hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Ekrem Bircan

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.