banner388
banner390
banner410
banner408

MHP Samsun Teşkilatları büyük Kurultay’a hazır

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan “12. Olağan Büyük Kurultay” öncesinde teşkilat yöneticileri ile toplantı yaparak son hazırlıkları değerlendirdi. Samsun’dan kurultaya yüksek katılımın sağlanacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun halkını kurultaya davet etti.

banner269

MHP Samsun Teşkilatları büyük Kurultay’a hazır

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan “12. Olağan Büyük Kurultay” öncesinde teşkilat yöneticileri ile toplantı yaparak son hazırlıkları değerlendirdi. Samsun’dan kurultaya yüksek katılımın sağlanacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun halkını kurultaya davet etti.

14 Mart 2018 Çarşamba 22:00
MHP Samsun Teşkilatları büyük Kurultay’a hazır

Samsun Haber - İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya İl yöneticileri, Kadın Kolları başkanı ve yöneticileri, ilçe başkanları ve üst kurul delegeleri katıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin; “‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” sloganı ile gerçekleşecek olan kurultayımız, aynı zamanda Çanakkale Deniz Zaferi’nin de yıl dönümü ile aynı günde olması büyük bir anlam ve mana kazanmaktadır. Milliyetçi Ülkücü Hareket; kurulduğu günden itibaren Türk Milleti’nden yana ve Türk Milleti’nin geleceği için politikalar belirleyen, gündelik oy kaygısı ile değil Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve geleceği için tavır geliştiren, geliştirdiği tavrı ve politikalarını gerektiğinde bedel ödeme bahasına taviz vermeden uygulayan bir siyasi harekettir. Milliyetçi Hareket Partisi, gerektiğinde temsil ettiği binlerce yıllık geçmişi olan devlet geleneğini, yüz yıllardır kazanılan ideolojik birikimi ve yarım asırlık siyasi tecrübesini Türk Milleti’nin menfaatine kullanmaktan vazgeçmemiştir. Zaman zaman kör kurşunlara hedef olmuş, zaman zaman tabutluklar ve zindanlarla sınanmış, zaman zaman idam sehpalarına yürümüş, zaman zaman kendi içerisinde büyük ihanetlere uğramış, her fırsatta Türk’lük ve İslam düşmanları tarafından yok edilmeye çalışılmış ancak, göğüsleri iman nuru ile dolu inanmış samimi ve fedakâr ülkü neferleri sayesinde hedeflerinden, geleneklerinden ve çizgisinden sapmamıştır.

Bu çizgi Metehan’ın, Atilla’nın, Bilge Kağan’ın, Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Yavuz’un, Mustafa Kemal’in, Yusuf Akçura’nın, Ziya Gökalp’in, Nihal Atsız’ın, Erol Güngör’ün, Seyid Ahmet Arvasi’nin, Galip Erdem’in, Gün Sazak’ın, Ruhi Kılıçkıran’ın, Önkuzu’nun, Pehlivanoğlu’nun, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun, Yusuf yüzlü taş Medreselilerin, ömrünü davasına adamış ülkü devlerinin, Başbuğumuz Alparaslan Türkeş’in devlet adamlığıyla, öngörüsüyle, kendisini Milletine adamış Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin velhasıl Allah rızasını kazanmanın dışında hiçbir beklentisi olmayan inanmış Türk Milliyetçilerinin, ülkücülerin çizgisidir. Milliyetçi Hareket Partisi taşıdığı tarihi sorumluluk, çağlar ötesini aydınlatan vizyonu ve taviz vermediği misyonu gereği ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ anlayışı ile Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine, Türk Devleti’nin bekasına ve tarihimizin bizlere yüklediği sorumluluk ve vefayla  ‘2023 lider ülke Türkiye’ ve ‘2071 Dünya Gücü Türkiye’ hayalini gerçekleştirebilmek, Türk Milleti’ni kızılelma hedefine ulaştırabilmek için yoluna devam ediyor ve gücüne güç katabilmek için 18 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapacağı büyük kurultayda dosta güven Türk düşmanlarına ve yerli işbirlikçilerine korku verecek kararlı iradesini tüm Dünya’ya kanıtlayacaktır.

Bu bilinç ve sorumluluk ile Milliyetçi Hareket Partisi Samsun il ve ilçe teşkilatları olarak o gün kurultayımıza yüksek katılım sağlayacak, davamız ve liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey’e bağlılığımızı ve sadakatimizi göstereceğiz. Samsun, üst kurul delegeleri, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile bütün kademeleri ile tek vücud şeklinde liderimizin ve teşkilatımızın emrindeyiz. Bu vesile ile kurultayımıza katılmak, o havayı koklamak, duygu seline ortak olmak, Milliyetçi ruha destek vermek isteyen herkesi davet etmek istiyorum. Kurultaya katılmak isteyen partililerimiz ve vatandaşlarımız için il ve ilçe teşkilatlarımız tarafından otobüsler kaldırılacaktır. Bu anlamda gelmek isteyen partililerimiz ve vatandaşlarımızın en geç 16 Mart Cuma akşamına kadar ilçe başkanlıklarını arayarak isim ve soy isim yazdırmaları gerekmektedir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMhpTaner Tekin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.