banner388
banner390
banner410
banner408

MHP Samsun İl Başkanı Tekin’den flaş açıklama

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin  olağanüstü toplantıda aldığı kararla ilgili açıklamada bulundu.

banner269

MHP Samsun İl Başkanı Tekin’den flaş açıklama

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin  olağanüstü toplantıda aldığı kararla ilgili açıklamada bulundu.

24 Ekim 2017 Salı 16:48
MHP Samsun İl Başkanı Tekin’den flaş açıklama

Samsun haber - MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin  olağanüstü toplantıda Atakum İlçesi Balaç Mahallesi’nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunun satışının Büyükşehir Belediyesi adına satış yetkisinin verilmesini manidar bulduğunu açıkladı.

“CEVAP BEKLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin "Büyükşehir Belediye meclisi olağanüstü toplanarak bugün bir karara imza atmıştır. Bu kararda Atakum İlçesi Balaç Mahallesinde daha önce ihalesi yapılan 2 bin 600 metrekarelik alanı büyüterek 3 bin 360 metrekareye çıkarmış ve oy çokluğu ile Büyükşehir Belediyesi’ne satış yetkisi vermiştir. MHP grubunun hayır oyu verdiği bu toplantı akıllarda soru işareti bırakmıştır. Büyükşehir Meclisini olağanüstü toplayarak acele bir şekilde yangından mal kaçırırcasına belediyeye satış yetkisi verilmesi ister istemez aklımızda soru işaretleri oluşmasına sebep olmuştur. Büyükşehir Belediye başkanı sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın bir acelesi mi vardır? Bir yere gitmeye mi hazırlanıyor? Yoksa AKP Genel Merkez tarafından istifasının istendiği dedikoduları doğruda giderayak verilen sözler mi yerine getirilmeye çalışılıyor? Satış yetkisi verilen bu alanın alıcısı şimdiden belli ve bu iş için acele ederek sizin üzerinizde baskı mı kuruyor? Bu ve bunun gibi birçok soru Samsunluların aklını karıştırmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanının akılları karıştıran bu sorulara aynı aceleci bir tavır ile cevap vermesini bekliyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dogdubünyamin 2017-10-24 21:43:43

ATAKUM SAHİLİDE YILLARDIR UYGULANMAYAN YARGI KARARI İÇİN CEVAP
BEKLİYOR AMA NAFİLE VEREN YOK.İKİ BİNA ARASINA İŞYERİ SAHNE KUR
DU YIKILIYO ORTALIK, AÇIK HAVA KONSERLERİ VAR CANLI MÜZİK,HALK DA
VETLİ 214 SOK,DENİZEVLERİ, MERAK EDİYOZ ÇOKMU TORPİLLİLER