banner388

MHP Samsun'da seçim hazırlıklarına başladı

MHP Samsun Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, "Muhtemel bir erken seçim olma ihtimali üzerine MHP Samsun Seçim İşleri olarak hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız" dedi.

MHP Samsun'da seçim hazırlıklarına başladı

MHP Samsun Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, "Muhtemel bir erken seçim olma ihtimali üzerine MHP Samsun Seçim İşleri olarak hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız" dedi.

05 Ekim 2017 Perşembe 11:46
MHP Samsun'da seçim hazırlıklarına başladı

Samsun haber - MHP Samsun Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, gündeme dair basın açıklamasında bulundu. İl Başkan Yardımcısı Al, bir takım kesimlerin MHP'yi ve Devlet Bahçeli'yi hedef aldığını söyledi. 

MHP'nin temel önceliğinin ülkenin sorunlarının çözülmesine katkıda bulunmak olduğuna değinen Al, "Bu bağlamda, Türkiye’nin çok ciddi bir beka sorunuyla karşı karşıya kaldığı bu dönemde partimizce atılacak adımlar çok önemlidir. Bu konuda MHP’nin söylemleri mutlaka dikkate alınmalıdır. Ülkemizi meşgul eden Irak ve Suriye’deki olaylar bu manada değerlendirilmelidir. MHP, kendisini milletin ve devletin bekasına adamış ülkücü ve milliyetçi düşünce etrafında toplanmış insanlardan oluşmuştur. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak için hem içten, hem de dıştan yıllardır saldırılara maruz kalmış, bunlara rağmen 48 yıldır dimdik ayakta kalmıştır" dedi.

"İL SEÇİMLERİNDE GERÇEK GÖRÜNECEK"

Ülkeyi bölmeye çalışanların hüsrana uğramalarının çok yakın olduğuna değinen Başkan Yardımcısı Al, "Yaptıkları sözde anketlerle partimizi ‘%3’ü geçemez’ söylemleri oluşturmaya çalıştıkları algı değerini yitirmiştir. Partimize katılımları ve halkımızın her geçen gün artan teveccühü gözle görülmektedir. Bu sözde anketlerde ki oranın çok daha yüksek olduğunu kendileri de kabul etmek zorunda kalmış ve daha sonra yaptırdıkları anketlerde oy oranlarını çok daha yüksek göstermek zorunda kalmışlardır. Fakat gerçeğin daha da yüksek olduğunu ilk seçimlerde herkes görecektir" diye konuştu.

"SAMSUN'DA MHP'YE 2 BİN KİŞİ KATILDI"

Samsun'da MHP'ye bir yılda 2 bin kişinin katıldığını ifade eden Al, "Şu ana kadar ilimizde, partimize son bir yıl içerisinde 2 bin civarında yeni katılımlar olmuş, katılımlar da hızla devam etmektedir. Ayrılanların sayısı da bu rakamın %5’i kadardır. Bizim kapımız gelene de açık, gidene de açıktır. Gerçeği yansıtmayan söylemleriyle törpüyü aşındıracaklarını zannedenler, kendi dillerinden akan kanı gördüklerinde yanıldıklarını anlayacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacaktır" şeklinde ifade etti.

"SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK"

MHP Samsun Seçim İşleri olarak hazırlıklara başladıklarını vurgulayan Başkan Yardımcısı Al, "Genel Merkezimizle bağlantıya geçilerek 30 Eylül de parti içi eğitim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca; İlçe Başkanlarımız ile de gerekli altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Gerek mahalli idari seçimlerinde, gerekse genel seçimlerde bu zamana kadar aldığımız oy oranlarının üzerine çıkmak hedeflerimiz arasındadır. Bunun için yeterli kadromuz ve tecrübeli elemanlarımız mevcuttur. Kaybettiğimiz belediyeleri geri almak, üzerine de ilave belediyeler katmak ilk hedefimiz olacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
feelcool 2017-10-05 12:25:43

MHP diye bir parti kaldı mı?

Avatar
metin 2017-10-05 12:28:50

siz en iyisi akp ile birlesin, zaten artik baraj i felanda gecemeyeceksiniz. ama bir duyguyu yok ettiniz. ülkücülük milliyetcilik deyince artik mhp akla gelmiyor, aferim size akp esittir mhp oldu halk nazarinda. bittiniz ve secimde göreceksiniz

Avatar
Osman Çetin 2017-10-05 22:39:53

Tüm gayretimizle teşkilatımızın yanındayız..Verilecek her görev başımızın üstündedir..Geçmişinde Ülkücü olmayanlar veya MHP nin kapısından iceri girip geri çıkanlar bilmezlermiki yer yüzünde tek bir ülkücü kaldıkca bitmez bu dava..Bizler üç hilale gönül vermişiz.Adamın adamı değil Davamızın adamı olmuşuz.Adamın Adamı olup kendilerini hiç yerine koyanlar,onun bunun peşinden gidenler yolunuz açık olsun.Siyaseten üç hilalin gölgesi Bozkurt'un simgesi ruhumuzdur.Bunların olmadığı yerde olanlar kendilerini Ülkücü diye addetmesinler ve MHP ile ilgili konuşmasınlar işlerine baksınlar.3/5 kişi MHP bitti deme ile bu hareket bitmez. MHP yi bölme parçalama yok etme projesi içerisinde görenler hele bi fırtınaları boranları tufanları,1944 leri 1980 leri,yaşayın görürüz sizleride..Siz mekanı cennet olsun Merhum Muhsin Yazıcıoğlundan daha iyimi ülkücüsünüz yada ondan daha iyi bir lidermi?