banner388

MHP'li Usta Filistin'de

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Filistin'de...

MHP'li Usta Filistin'de

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Filistin'de...

11 Kasım 2017 Cumartesi 14:23
MHP'li Usta Filistin'de

Samsun haber - Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, TBMM Filistin Dostluk Grubu Filistin'de temaslarda bulundu. Filistin Kurtuluş Örgütü lideri Yaser Arafat'ın kabrini ziyaret eden Usta, Filistin Yasama Meclisinde Filistinli milletvekilleriyle toplantı yaptı.


Usta ve beraberindeki heyet Cenin Valisi İbrahim Ramadan’ın verdiği öğlen yemeğine katıldı. Yoğun programlar neticesinde değerlendirmelerde bulunan Usta, “Kudüs, İsrail işgali altında. Bu işgale bir an evvel son verilmelidir. Dünya bu işgale ve zulme sessiz kalamaz. Filistinliler kendi topraklarından ya sürülmüş ya da adeta sürgün hayatı yaşamaktadırlar. Biz Doğu Kudüs, Gazze ve Batı Şeria'dan oluşan bir bütün ve egemen Fisitin devletinden yanayız” diye belirtti. Usta, “ayrıca TOBB'nin Filistin Cenin'de inşa ettiği organize sanayi bölgesini heyet olarak ziyaret ettik. OSB'den Filistinlilerin üretim ve yatırım yönüyle büyük bir beklentileri var” diye ekledi.

Son Güncelleme: 11.11.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.