banner388

MHP'li Usta'dan şok ittifak açıklaması

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, AK Parti ile yerel seçimlerde yapılacak olan ittifakın bozulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, AK Parti'nin başka ittifakların peşinde olabileceğini ifade etti.

MHP'li Usta'dan şok ittifak açıklaması

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, AK Parti ile yerel seçimlerde yapılacak olan ittifakın bozulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, AK Parti'nin başka ittifakların peşinde olabileceğini ifade etti.

24 Ekim 2018 Çarşamba 12:41
MHP'li Usta'dan şok ittifak açıklaması

Samsun Haber-AK Parti'nin MHP ile yapacağı ittifakı sanki kaldırmak istercesine davranmasına ilişkin MHP'li Usta, "İttifak konusunda Cumhurbaşkanı dışındaki tüm partililerin açıklaması hep olumsuz oldu. Ortaya çıkan tabloda ittifak isteyen tek taraf gibi bir tablo doğdu. Bundan sonra yerel seçim ittifakının sürdürülemeyeceği anlaşıldı. Dolayısıyla en son afla ilgili Cumhurbaşkanının açıklamaları kabullenilir değildi. Bu açıklama bardağın taşmasına neden oldu" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ İTTİFAKTA İSTEKSİZ DAVRANDI"

AK Parti'nin başka ittifaklar peşinde olabileceğini vurgulayan Usta, "AK Parti ittifak konusunda  hep isteksiz davrandı. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği açısından çok önemli gördük. Artık İstanbul'da dahil her yerde aday çıkaracağız. İttifak konusunda biz  mahkum ve mecbur gibi, onlar ise geri durur gibi bir ortam oluştu. Genel Başkanımızın açıklamasından sonra AK Parti'nin tavırlarından bunalan tüm partililer rahatladı. Bu MHP Grup Toplantısı'nda milletvekillerinin açıklama yapıldığında ortaya koydukları coşku kameralara yansıdı. AK Parti'nin yerel seçimler için ittifak teklifimize yanaşmaması akıllara başka siyasi parti yada kesimlerle ittifak peşinde olabilirler düşüncesini akıllara gtiriyor" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2018-10-24 13:03:17

Yaklaşık 500 bin kişi denetimli serbestlik görüyor dışarda, cezaevleri full dolu MHP bunu anlatmaya calisti, ceza indirimi yapmayan akp yeni cezaevide yapmıyor sıkıntı doluluk, bu durum insan haklarına aykırı Allah soracak bunlara hesabını.

Avatar
Cemal 2018-10-24 14:15:00

Yalvardık size yalvardık. Yapmayın bu Türk ve Türkçülük düşmanlarıyla ortak olmayın. Vazgeçin dedik. Ne oldu? Dediğimize geldiniz. Tabanımızın dediğine geldiniz. Bizi 50 yıllık partimizden ettiniz. Bahçeli'ye olan güvenimiz ve inancımız bitti. Tekrar dönmeyeceği ne malum? Bahçeli değişmeden MHP'ye oy falan vermem. Değişirse parti yine benim partim. Partime ve davama bir küslüğüm yok ama Türk düşmanlarıyla ortak olmam. Net.

Avatar
cevdet 2018-10-24 16:20:38

mhp aldığı %10 oyla akp yi yönetmeye kalktı bu olmaz af ;gelişmiş hiç bir toplumda af yoktur.afla kim çıkacak hırsız tecavüzcü uyuşturucu satıcısı torbacılar,adam yaralama ,andımız türk olmayanlarda düşünülmeli biraz empati ayrıştırıcı olunmamalı,akp de bundan sonra politkalarını halk temelli yapmalı mesela elektirik faturalarından dağıtım ve trt payı kalksın,emeklilikte yaşa takılanlara çözüm bulunsun makul bir çözüm mesela 50 yaşını dolduran ve 3600 gün primi olanlar emekli olsun,