banner388

MHP'li Erhan Usta'nın mutlu günü

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yeğeni Mustafa Halit Usta dünya evine girdi.

MHP'li Erhan Usta'nın mutlu günü

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yeğeni Mustafa Halit Usta dünya evine girdi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 14:03
MHP'li Erhan Usta'nın mutlu günü

Samsun haber - MHP Grup Başkanvekili ve MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın abisi olan Havza’nın tanınmış esnaflarından İrfan Usta’nın oğlu Mustafa Halit Usta, Amasya'da bir düğün salonunda dünya evine girdi. Düğün törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, MHP İl Başkanı Taner Tekin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz katıldı.


İrfan ve Şükran Usta çiftinin oğulları Mustafa Halit ile Musa ve Nevin Çelik çiftinin kızları Elif görkemli rüya gibi bir düğünle evlendi.

Erhan Usta'nın abisi İrfan Usta, "Biricik oğlumuzu evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğumuza ortak olan Uzak yakın demeden düğünümüze gelen vekillerimize ve davetlilerimiz ile arayan ve iyi niyet temennilerinde bulunan herkese teşekkür ederim" dedi.

MHP Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ise "Usta ailesi olarak yaşamış olduğumuz bu mutlu günümüze iştirak eden, tüm siyasi parti temsilcilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, dost ve akrabalarımız ile sevenlerimize teşekkür ederim. Yeğnim Mustafa Halit ve Elif çiftine bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmeleri temenni ediyorum" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.