banner388

MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanını ziyaret etti

MHP Samsun il Başkanı Taner Tekin, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanını ziyaret etti

MHP Samsun il Başkanı Taner Tekin, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret etti.

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:56
MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanını ziyaret etti

Samsun haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, il kongresinde AK Parti Samsun İl Başkanı seçilen Hakan Karaduman'ı ziyaret etti.

"GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM"

Birlik ve beraberlik mesajı veren MHP'li Tekin, "AK Parti Samsun teşkilatının gerçekleşen il kongresinin ardından başkan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu vesile ile il başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Önümüzde iki önemli seçim var. Bunlardan bir tanesi ise erken seçimin gündeme geldiği Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri. Bu seçimlerde parti genel başkanlarımızın aldığı karar doğrultusunda bir ittifak yapmış bulunuyoruz. Bu ittifakın ortaya çıkaracağı sonuç ülkemizde çok önemli gelişmeler sağlayacak ve güçlü Türkiye yolunda önemli bir adım olacaktır” dedi.

"MÜCADELE EDECEĞİZ"

Cumhur İttifakı ve erken seçim gündemiyle ilgili istişare yapan AK Parti'li Karaduman ise “İl Başkanı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı adı altında gireceğimiz seçimlerde yine birlik ve beraberlik içerisinde Samsun’da en yüksek sonucu almak için mücadele vereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.