banner388

MHP Grup Başkan Vekili Usta, FETÖ hakkında...

MHP Grup Başkan Vekili Usta Bafra Bengü Güreşleri’nde önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Grup Başkan Vekili Usta, FETÖ hakkında...

MHP Grup Başkan Vekili Usta Bafra Bengü Güreşleri’nde önemli açıklamalarda bulundu.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 22:45
MHP Grup Başkan Vekili Usta, FETÖ hakkında...

Samsun Haber - Samsun Bafra'da düzenlenen Bafra Bengü Güreşleri’nde  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erhan Usta FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili mücadelenin başlaması gerektiğinin üzerinde durdu.

''HER TARAFA GİRMİŞ DE BU SİYASET KURUMUNA GİRMEMİŞ Mİ?''

  
Bafra Bengü Güreşleri’nde FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, “FETÖ ile mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Türkiye’de çok adaletsizlikler oluyor. Çaycıyla, çorbacıya uğraşıyoruz, onları içeri atıyoruz, işinden ediyoruz, hiç siyasi yok. Her tarafa girmiş de bu siyaset kurumuna girmemiş mi? Belediyelerde, il başkanlıklarında hiç mi FETÖ’cü yok. Niye bunlarla mücadele edilmiyor? Bizim yapmaya çalıştığımız bu. O mücadelenin başlaması lazım. Ben o mücadelenin başlaması için bir irade koymaya çalışıyorum, hükümeti harekete geçirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2017-07-09 14:08:13

aklimizla alay ediyorlar ama kimseye birsey soramiyoruz. fetöye fetö diyemiyorlardi hepsi hocam hoca efendim diyorlardi simdilerde fetö diyor birde küfür ediyorlar bizden cok. bu olay ergenekon olayi gibi oluyor iki sene sonra yanildik dersek gene sasirmayin bizi alistirdilar kandirilmaya......