banner388

MHP'den Vezirköprü'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyet bugün Vezirköprü'yü ziyaret etti.

MHP'den Vezirköprü'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyet bugün Vezirköprü'yü ziyaret etti.

22 Haziran 2020 Pazartesi 22:45
MHP'den Vezirköprü'ye ziyaret

Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz ile ilçedeki Kovid-19 salgını sürecini ve alınan önlemler hakkında bilgi alan Karapıçak; “Vezirköprü’de ki salgına yönelik tedbirleri yakından takip ettik. Tedbirler salgın ile mücadelede bir başarı getirdi. Bu süreçteki çabalarınız ve devlet adamı duruşunuzdan dolayı şahsınıza ve yerelde çalışan her kademedeki kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

"TALEP 4 KAT ARTTI"

Karapıçak, kaymakamlık ziyaretinin ardından beraberlerindeki heyetle çilek ve ceviz bahçelerine geçerek çiftçilerle bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Karapıçak; “Salgın sürecinde tarımsal üretimin önemini bir kat daha anladık. Tarımsal üretim anlamında Kovid-19 salgını tarımsal üretimin önemi ve iyi tarım uygulamalarının anlaşılması açısından bir fırsat oldu diyebiliriz. Görüyoruz ki insanlarımız şehirlerden köylerine dönme çabasında. Köylerimize yani kırsal mahallelerimize yapı izinleri neredeyse 4 kat artmış durumda. İnsanlarımız küçük de olsa kendi bahçesini yapma çabasına giriştiler. Bu tarımsal bilincin sürdürülebilir bir üretim anlayışına vesile olmasını diliyorum. Elbette ki; güvenli tarım ve iyi tarım uygulamaları ile birlikte” dedi.

İl Başkanı ve beraberindeki heyete eşlik eden Belediye Başkanı Sadık Edis, belediyenin projesi olan soğuk hava tesisini ve örtü altı sebze üretimi yapılan seraları gezdirdi, tesisler hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.