banner388
banner390
banner410
banner408

MHP'de 1 günde 3 Kongre Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı bir günde 3 ilçe kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongrelerde İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir rakibine büyük fark attı

banner269

MHP'de 1 günde 3 Kongre Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı bir günde 3 ilçe kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongrelerde İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir rakibine büyük fark attı

09 Nisan 2017 Pazar 17:14
MHP'de 1 günde 3 Kongre Heyecanı

Samsun Haber - Kongre seçimlerini hızlı bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı aynı günde üç ilçe kongresini tamamladı. Daha önce sekiz ilçe kongresini tamamlayan MHP İl Başkanlığı, 8 Nisan günü gerçekleştirdiği İlkadım, Havza ve Tekkeköy ilçesi kongreleri ile Samsun'da kongre sürecini devam ettirdi.

MHP Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Musa Küçük’ün de katılımı ile gerçekleştirilen kongrede birlik ve beraber olmanın önemi vurgulandı. Mevcut Başkanların yeniden aday olduğu MHP ilçe kongrelerinde aynı başkanlar yeniden seçilerek güven tazeledi.

Erdemir Rakibine Büyük Fark Attı

MHP İlkadım İlçe Başkanlığı için 3 aday ile girilen kongrede bir adayın geri çekilmesi sonrasında iki aday yarıştı. Mevcut başkan İkram Erdemir ile İsmail Hakkı Durmuş arasında geçen seçimde ise katılan 289 delegenin 258'inin oyunu alarak büyük fark atan İkram Erdemir yeniden başkan seçildi.

Diğer iki ilçe kongresinde ise Havza'da Uğur Yıldırım, Tekkeköy'de ise Süleyman Şeker katılan delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazelediler.

“Tekin: Fitneye Müsaade Edilmedi”

Kongrelerde konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülküdaşlık hukukunu her şeyin üstünde tutuklarını söyleyerek. “Kaybedecek bir tek Ülküdaşımız yok. Ancak Lider Teşkilat doktrin ekseninde birbiriyle uyumlu teşkilat anlayışımızdan da taviz vermeyeceğiz. Ülkemiz gibi partimiz de zor günler geçirdi. Bizleri ayrıştırmaya bölüp parçalamaya çalıştılar. Ancak Ülkücüler Türk Milliyetçileri aralarına sokulmak istenen fitneye müsaade etmediler, etmeyecekler. Ülkemizin her zor anında sorumluluk üstlenerek öncülük eden MHP bugün de sorumluluktan kaçmamıştır. Ülkemizin yönetim ve beka sorunun ortadan kalkması için mührünü vurduğu Anayasa metnini Aziz Milletimizin önüne koymuştur. Büyük Türk Milleti MHP'nin mührünü vurduğu bu anayasaya Evet diyecek ve yarınlar MHP'nin olacak. Türkiye MHP iktidarıyla güçlenecektir. Bu amaçla 2019 yerel seçimleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve milletvekilliği seçimleri için şimdiden hazırlanarak İlkadım başta olmak tüm belediyeleri kazanmak için hep birlikte çalışacağız. Bugün bu kongremizin ilçemize şehrimize ülkemize ve tüm camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 09.04.2017 17:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunKongreSamsunhaberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.