banner388
banner390
banner410
banner408

Metro Holding'de flaş istifalar!

Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım ve Genel Müdür Ahmet Afkan görevlerinden istifa etti.

banner269

Metro Holding'de flaş istifalar!

Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım ve Genel Müdür Ahmet Afkan görevlerinden istifa etti.

29 Nisan 2017 Cumartesi 15:55
Metro Holding'de flaş istifalar!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım ile şirket Genel Müdür görevini yürüten Ahmet Afkan görevlerinden istifa etti.Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Mehmet Akif Yaşın, aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı da oldu. Genel Müdürlük görevine ise Galip Öztürk'ün kızı Yönetim Kurulu üyesi Çiğdem Öztürk Göbülük atandı.

Şirketin KAP açıklaması şöyle:

"Yönetim Kurulunun 28.04.2017 tarihli kararı ile;

Sn. Mustafa Yıldırım Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etmiştir. Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn. Mehmet Akif YAŞIN atanmıştır. Sn. Mehmet Akif YAŞIN şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alacaktır. Sn. Çağla ÖZTÜRK Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Sn. Ahmet AFKAN'ın istifasıyla boşalan Genel Müdürlük görevine aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Çiğdem ÖZTÜRK GÖBÜLÜK atanmıştır.

Kamuoyuna duyururuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.