banner388
banner390
banner410
banner408

Metin Sinecek'ten 15 Temmuz Anıtı

Samsun-Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek Sinop Cezaevinde kalan mahkumlara yaptırdığı 15 Temmuz Anıtını, kooperatif binasında yaptırdığı özel bölmede sergiliyor.

banner269

Metin Sinecek'ten 15 Temmuz Anıtı

Samsun-Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek Sinop Cezaevinde kalan mahkumlara yaptırdığı 15 Temmuz Anıtını, kooperatif binasında yaptırdığı özel bölmede sergiliyor.

13 Temmuz 2018 Cuma 21:45
Metin Sinecek'ten 15 Temmuz Anıtı

Samsun-Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümünde, Sinop Cezaevinde kalan mahkumlara yaptırdığı 15 Temmuz Anıtını, kooperatif binasında yaptırdığı özel bölmede sergiliyor.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşları unutturmamak için Sinop Cezaevinde kalan mahkumlara 15 Temmuz Anıtı yaptırdığını açıklayan Metin Sinecek, "Sinop Cezaevinde kalan mahkumlara 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde 15 Temmuz Anıtı yaptırdık. Bu anıtta, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün maketi ve bu maket üzerinde ise  o karanlık gecede darbecilere canları ile direnen vatandaşlarımızın destansı direnişini anlatan figürler bulunuyor. Yine yaptırmış olduğumuz 15 Temmuz Anıtında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Anıtkabir bulunuyor. Kooperatif binamızda sergilediğimiz 15 Temmuz Anıtında ki maketler, kredi ve kredi ödemeleri için buraya gelen esnaflarımızın büyük ilgisini çekiyor" dedi.

15 Temmuz darbe girişimini 2. yıl dönümünde bir kez daha kınadıklarını kaydeden Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Allah bizlere bu ülkeye böyle bir olayı bir daha yaşatmasın. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine canlarını ortaya koyarak karşı koyan ve şehit olan insanlarımıza çok şey borçluyuz. Onları unutturmamak için böyle bir anıt yaptırdık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde sergilenen 15 Temmuz Anıtında ayrıca Şehit Ömer Halisdemir, şehit Erol Olçok'un fotoğrafları ve 15 Temmuz gecesine ait karelerde yer alıyor.

Son Güncelleme: 13.07.2018 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf riza 2018-07-14 09:24:05

Kimin parasıyla yaptırmış esnafın devletin parasıyla reklam güzel oluyor esnaf odaları babalarının çiftliği denetleyen mekanizma yok bunlara yol verenlere yazıklar olsun devletin milletin parasıyla güzel oluyor haram zıkkım olsun inşAllah.