banner388

Meşe Tesisleri belediye bünyesine geçecek

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Meşe Kültür Tesisleri'nin tekrar belediye tarafından işletileceğini duyurdu.

Meşe Tesisleri belediye bünyesine geçecek

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Meşe Kültür Tesisleri'nin tekrar belediye tarafından işletileceğini duyurdu.

02 Haziran 2020 Salı 21:03
Meşe Tesisleri belediye bünyesine geçecek


2014 yılından beri özel bir firma tarafından işletilen Meşe Kültür Tesisleri, yeniden belediye bünyesinde hizmet verecek. Tesis, tadilat ve yeniliklerin ardından yakın bir zamanda halka hizmet vermeye başlayacak.


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı konuyla ilgili açıklama yaparak “Meşe Tesislerimiz 2014 yılı sonuna doğru belli bir süreliğine kiraya verilerek özel bir işletmeci tarafından işletilmekteydi. 2014 yılı öncesinde zaten belediyemiz tarafından işletilmekte olan tesisimizi, yaptığımız çalışmalar neticesinde tekrardan belediyemiz bünyesine katarak, işletme kararı aldık. İlçe halkımızın yararına, faydasına olacak çalışmaların içinde oymaya devam edeceğiz” dedi.


 

"EN GÜZEL MANZARAYA SAHİP..."

Başkan Sandıkçı, açıklamalarına şöyle devam etti:  “Ülkemizde kontrollü normal hayata geçilmesinin ardından, aynı zamanda yaz sezonunun açıldığı bu günlerde, tesisimizdeki tadilat ve yenileme çalışmalarımızın ardından ilimizin, hatta bölgemizin en güzel manzarasına sahip, en güzel yerde konumlanmış, mavi ile yeşilin bütünleştiği tesisimiz inşallah çok yakın zamanda Samsun’umuzun ve ilimiz dışından gelen misafirlerimizin de hizmetinde olacak. Kır düğün alanlarıyla, kapalı düğün salonlarıyla, kafeteryasıyla, çocuk oyun alanlarıyla, piknik alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla meşe parkla bütünleşen tesis, insanlarımızın uğrak merkezi olmaya devam edecek. Komple bir yaşam alanı olan tesisimiz, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği daha kaliteli ve daha uygun fiyatlarla insanlarımızın hizmetinde olacak." 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Yayla 2020-06-02 21:27:57

iniallah eski günlerine ve saygınlığına döner

Avatar
ASİ EĞİTİMCİ 2020-06-02 21:42:07

Genç Osman satmıştı babasının malı gibi burayı. Hatta otel dikecekti buraya olmadı. Çok para yuttu bu meşe tesisleri.Tebrikler Sandıkcı başkan milletin malı millete hizmet etmeli.

Avatar
55 2020-06-02 22:00:48

En güzel manzaraya sahipti.
Burda edebim el vermediği için söyleyemeyeceğim
Ama o dikey mimari dedikleri, kazulet yapı, herşeyi bozdu.

Avatar
Meltem 2020-06-02 22:34:23

Umarim bu defa temiz olur pislik icinde oluyordu ve aşcilari iyi olur umarim ozel kebap ustalari alinmali

Avatar
vat 2020-06-03 08:32:36

Eskiden ne güzel açık havada semaver içilirdi. Sonradan her tarafı naylon ile kapattılar, iyi olmadı.

Avatar
Samsunlu 2020-06-04 10:46:41

Neyi özelleştirdilerse millet kazığı yedi oturdu.her iş böyle..belli yerler verilmesin kimseye.baltan yapulan bşr hataydı bu zaten..iyi olmuş belediyeye geçişi kazık fiatlar kalkar artık