banner388
banner390
banner410
banner408

Meşale Kent

Tanıtım Günleri’nde Stant Açan İlkadım Belediyesi, ‘Meşale Kent’ Vurgusu İle Öne Çıktı

banner269

Meşale Kent

Tanıtım Günleri’nde Stant Açan İlkadım Belediyesi, ‘Meşale Kent’ Vurgusu İle Öne Çıktı

07 Mayıs 2016 Cumartesi 14:10
Meşale Kent

Samsun'da Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen  Samsun Tanıtım Günleri etkinliği iki şehir insanını buluşturdu.Bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu, Samsun Dernekler Federasyonu(SAMDEF)  Samsun-Bursa Valilikleri ve Büyükşehir Belediye Başkanlıklarının katkıları ile ilçe belediyelerinin katılım sağlamalarıyla gerçekleşen Samsun Tanıtım Günleri’nde Samsun’un turizm, örf, adet ve geleneklerini tanıtılıyor.

4-8 MAYIS ARASINDA DÜZENLENECEK

4-8 Mayıs tarihleri arasında yapılmış olan etkinlikte önceki gün resmi açılışı yapılan Samsun Tanıtım Günleri’nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve SAMDEF Başkanı Savaş Ortuş, yöresel yemek ve tatların, hediyelik eşya ve ürünlerin satışının yapıldığı ve sergilendiği stantları dolaştıı. Stantları gezerek dolaşan belediye başkanları yöresel ikramların tadına baktı.

BURSA'DA YAŞAYAN SAMSUNLULARIN BULUŞMA ADRESİ

Bursa’da yapılan Samsun Tanıtım Günleri’nin kentlerin tanıtılması amacıyla çok önemli olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bursa’da yaşayan Samsunluların buluşma adresi olarak görülen Samsun Tanıtım Günleri’nin; birlik, beraberlik ve dayanışma ortamının gerçekleşmesinde yardımcı olduğunu söyledi. Samsun’un ve Bursa’nın Türkiye tarihinde önemli bir yer aldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bursa’nın kuruluş ve Samsun’un ise kurtuluş şehri olduğunu bu iki şehrin tarihte önemli misyon üstlenen değerli kentler olduğunu ifade etti.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:23
Anahtar Kelimeler:
TanıtımMeşaleKent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.