banner388

Mert Irmağı’nda toplu balık ölümleri sürüyor

Samsun’da denizle buluşan Mert Irmağı’ndaki toplu balık ölümleri sürüyor.

Mert Irmağı’nda toplu balık ölümleri sürüyor

Samsun’da denizle buluşan Mert Irmağı’ndaki toplu balık ölümleri sürüyor.

28 Ağustos 2016 Pazar 19:43
Mert Irmağı’nda toplu balık ölümleri sürüyor

Mert Irmağı’nda iki gündür süren balık ölümlerinin neden kaynaklandığını bulma çalışmaları sürüyor. Vatandaşlar balıkların zehirlenmiş olabileceğini ifade ederek, yetkililerin konuyu araştırması gerektiğini söylediler. Yetkililer ise Mert Irmağı’ndan vatandaşların balık tüketmemeleri konusunda uyardı.
"Su ve balık örneklerini laboratuvarımıza gönderdik"
Konuyla ilişkin açıklama yapan Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Nail Kırmacı, "İl Müdürlüğü olarak hem temiz hem kirli yerlerden numunelerimizi aldık. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttük. Çevre Şehircilik Müdürlüğü kirlenmenin nereden kaynaklandığı noktasında bir çalışma yürütüyor. Biz de aldığımız su ve balık örneklerini laboratuvarımıza gönderdik. Valimiz de durumla ilgileniyor. Durumun nereden kaynaklandığını analizlerin sonucunda bulacağız" şeklinde konuştu.
 
 

Son Güncelleme: 28.08.2016 19:45
Anahtar Kelimeler:
SamsunBalıkMert Irmağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.