banner388

Memurlar için o uygulama başlıyor

Devlet memurlarını yakından ilgilendiren o gelişme bugün hayata geçiyor

Memurlar için o uygulama başlıyor

Devlet memurlarını yakından ilgilendiren o gelişme bugün hayata geçiyor

15 Mayıs 2017 Pazartesi 11:04
Memurlar için o uygulama başlıyor

Samsun Haber - Devlet Memurları Kanunu kapsamında uygulanan düzenlemede memurların yaz ve kış aylarında memurların kıyafetlerinde yapılan düzenlemeyi ele alıyor.

Uygulama 15 Eylül’e kadar devam edecek

Yaz döneminin gelmesiyle beraber yaz kıyafeti uygulaması bugün 15 Mayıs Pazartesi günü başladı. Devlet memurlarının devlet dairelerinde görevleri sırasında giymeleri gerekli olan ceket giyme ve kravat takma  zorunluluğu bugün itibariyle kalkıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde ise bu uygulama sona eriyor.

Klimalar 22-24 derece aralığında olması gerekiyor

Resmi kıyafet giymek zorunda olan memurlar ise yönetmeliklerde yer alan usul ve esaslar doğrultusunda kıyafetlerini tercih edebilecekler. Yaz dönemi uygulaması kapsamında ayrıca elektrik tüketimine neden olan klimaların 22-24 derecelerde ayarlanması uyarısı yapıldığı öğrenildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.