banner388

Memur Sen Bafra Şubesi Referandum Kararını Verdi

Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, referandum günü hangi oyu kullacaklarını gerekçeleriyle beraber açıkladı

Memur Sen Bafra Şubesi Referandum Kararını Verdi

Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, referandum günü hangi oyu kullacaklarını gerekçeleriyle beraber açıkladı

20 Mart 2017 Pazartesi 15:24
Memur Sen Bafra Şubesi Referandum Kararını Verdi

Samsun HaberMemur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, referandum günü hangi oyu kullanacaklarını gerekçeleriyle beraber açıkladı

Konuyla ilgili Öğretmenevinde basında toplantısı düzenleyen Memur Sen üyeleri, ülkenin geleceğini yakından ilgilendiren bir virajda olduklarını söyledi. 16 Nisan tarihini kader anı olarak nitelendiren şube üyeleri Türkiye’nin geleceğinde önemli bir durum teşkil ettiğine dikkat çekildi.

Niçin evet dediklerini açıkladı

Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, “Biz bu ülkede sabah kalkıp akşama hükümet değişikliği, pazarlıklarla yoğrulan, fırlayan, inen, yükselen borsa ve dolarlar istemiyoruz. Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye evet diyoruz. 72 muhtırasında üçe üç, bir oradan bir buradan diyen darbecilerin aracı olan, 80 ve 28 Şubat’ta darbecileri ayakta alkışlayan yargının yerle yeksan olması, Hukukun Yargının bağımsızlığı için evet diyoruz. Tarihimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek. Bu ülkenin geleceğine dair yatırımımızı yapmak için evet diyoruz.

Tavırlarının milletten yana olacaklarını ifade etti

Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, ülkede demokratik süreçler yaşanmasını istemediklerini söylerken kararlarının ülkenin geleceğine yatırım yapmak için evet olduklarını belirtti. Dış güçlerin sevinmesini sağlayacak kararlar vermeyeceğini dile getirilmesinin yanında 16 Nisan tarihinin mühim bir eşik olduğunu belirtildi ve tavırlarının milletten yana olacağını vurguladı.

Son Güncelleme: 20.03.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kazım edinsen 2017-03-21 12:24:28

Hiçbir akademik kariyeri olmayan, tepeden inme adamlar geçip kameraların karşısına konuşuyor. Neden evet diyeceklermiş ? Bize ne ki sizin ne kararınız olduğundan. Kendi iç ekibinize verin bu demecinizi. Bizi ne ilgilendiriyor.