banner388

Melih Gökçek'ten Hakan Karaduman hakkında şok sözler

Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhur İttifakına aykırı söylemleri nedeniyle görevden alınan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman hakkında sert söylemlerde bulundu.

Melih Gökçek'ten Hakan Karaduman hakkında şok sözler

Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhur İttifakına aykırı söylemleri nedeniyle görevden alınan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman hakkında sert söylemlerde bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 16:20
Melih Gökçek'ten Hakan Karaduman hakkında şok sözler

Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Gökçek, Cumhur İttifakına aykırı söylemleri nedeniyle görevden alınan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman hakkında 'Gafil' söyleminde bulundu.

Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"İTTİFAK CANDIR. BU SEÇİM SADECE BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİSİNİ SEÇMEK DEĞİLDİR. DEVLETİN BEKASI İÇİN CUMHUR'UN YAŞAMASI ŞARTTIR. FETO, CHP, İYİ PARTİ, HDP, İLLEGAL GRUPLAR VE PKK'NIN SÖYLEMLERİ FARKLI DA OLSA AMAÇ CUMHUR İTTİFAKINI YIKMAKTIR.

MASUM SÖYLEMLER BU GERÇEĞİ ÖRTEMEZ. CUMHUR İTTİFAKINI BOZMAK İÇİN İÇİMİZDE GAFİLLER OLABİLİR. AMA BU İTTİFAKIN İKİ LİDERİ, BU İTTİFAKIN BEKASI İÇİN KARARLIDIR VE GEREKEN YAPILMAKTADIR... İŞTE SN CUMHURBAŞKANIMIZIN TAVRI VE DE SN DEVLET BAHÇELİNİN TAVRI.

BU GÜN HANDE FIRAT’IN PROGRAMINDA BAZI MEDYA MENSUPLARI BENİM İTTİFAKA DESTEĞİMİ ÇEKTİĞİMİ SÖYLEDİLER. HANGİ MEDYA MENSUBUNA İTTİFAKTAN DESTEĞİMİ ÇEKTİĞİMİ SÖYLEMİŞİM? İTTİFAKA DESTEĞİ ÇEKMEK İHANETTİR. BÜTÜN TÜRKİYE'DE VE ANKARA DA İNŞAALLAH ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turki 2019-01-04 19:57:08

Devletin bekaası değil hırsızların bekaası angarada mansur başgan geldiğinde arşivler açılacak yolsuzluklar incelenip yargıya taşınacak tek tek hesap yargıda sorulacak Allah büyük.

Avatar
Erkan 2019-01-04 19:49:57

Acaba Sen hangi sıfat ile konuşuyorsun seni adamdan saysa idi sn Erdoğan'ın kapı dışına almazdı boş konuşuyor sen önce götürdüğün paraların hesabını ver niye alındı koltuk onu açıkla

Avatar
Ergün 55 2019-01-04 20:59:16

Bu cumhur ittifakı nerden çıktı kendilerine güvenlerimi Yok

Avatar
Biz turk miliyetcisiyiz 2019-01-04 20:39:34

Insan neyaptigini unutmamali insan olan insan oldukca bu guzel can verdigimiz vatanimiza
Ne feoculer ne pkk nede des onlar kendi pisliklerine bolacak

Avatar
ahmet 2019-01-05 00:11:21

mansura kaldıysanız zor. kimliksiz her yere dönebilen siyasetçi. alır hakkını oturur 4 sene daha. 4 yıldır sesi yoktu nadasa bırakmıştı kendini.

Avatar
Mete 2019-01-05 00:29:51

Bi sus artik...koltuktan neden kovuldun bilen yok hala utanmadan atip tutuyon...

Avatar
milliyetci 2019-01-05 06:10:46

Sen neden konuşuyorsun memlekettin anasini bellediniz hergün zam zama zam bune bu sefer mansur alacak millet uyandı artık akp bitti artık akp bir-tek keçiörende alacak onuda altinok olduğu için yoksa orayı da alamaz

Avatar
Vatandash 2019-01-05 08:43:01

Melih Başgan’ın tweetinden Hakan Bey’e sert tepkiyi nasıl çıkardınız bravo sizlere. Habercilikte zirvesiniz. Düşene tekme vurmak da üzerinize yok. Keşke Hakan Bey’i fikirlerini söylediği için asparagas vari uydurma haberlerle yerden yere vuracağınıza savunsaydınız.