banner388
banner390
banner410
banner408

Mehmet Cem Yazgan’dan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Can Yazgan Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

banner269

Mehmet Cem Yazgan’dan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Can Yazgan Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:25
Mehmet Cem Yazgan’dan Samsunhaber.com’a ziyaret

Samsun haberSamsunhaber.com’u ziyarette bulunan 27. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Mehmet Can Yazgan, çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet etti.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile birlikte erken seçimle ilgili konuşan Avukat Yazgan, AK Parti’nin kendi görüşüne uygun olduğu için tercih ettiğini söyledi. Aynı zamanda Samsunspor Kayyum Heyetinde de olan Yazgan, takıma eski gücünü vermek için elimizden geleni yapmak istiyoruz dedi.

“Samsun için çok iyi bir kazanım olacak”

Samsun’un tarımını daha da canlandırmak istediğini belirten Yazgan, “Samsun’da çok nüfus artışı yok. Çarşamba ve Bafra olmak üzere 2 tane çok verimli ovamız var. Burada akıllı tarıma dair bir projemiz var. Dağınık şekilde yapılan tarımın sistematik bir şekilde yapılmasını sağlamak istiyorum. Samsun’daki tarımı ve verimli ovalarımızı yabancı ülkelerin tarımı ile yarıştıracak bir potansiyele sahip. Bu proje hayata geçirilirse Samsun için çok iyi bir kazanım olacak. Samsunspor’un yeteri kadar sahiplenilmediğini düşünüyoruz. Kayyumun kötü bir algı oluşturduğunu düşünüyoruz” diye konuştu


 

Son Güncelleme: 09.05.2018 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.