banner388
banner390
banner410
banner408

Mecliste Kavga! Samsun Milletvekili Bakın Kiminle Yumruklaştı

Meclisteki anayasa görüşmelerinde kavga çıktı! Çıkan arbedede CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, mecliste Şamil Tayyar ile yumruklaştı.

banner269

Mecliste Kavga! Samsun Milletvekili Bakın Kiminle Yumruklaştı

Meclisteki anayasa görüşmelerinde kavga çıktı! Çıkan arbedede CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, mecliste Şamil Tayyar ile yumruklaştı.

12 Ocak 2017 Perşembe 17:27

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, anayasa görüşmeleri sırasında çıkan arbede esnasında AK Parti Gaziantep Milletvekili  Şamil Tayyar ile yumruklaştı. TBMM'de devam eden anayasa görüşmeleri esnasında CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında çıkan yumruklu kavgada CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın da yumruklaşarak kavga ettikleri öğrenildi. Şamil Tayyar ile Kemal Zeybek arasında yaşanan yumruklu kavga CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in cep telefonu kemarasından yaptığı canlı yayına da yansıdı.
Bu arada, mecliste dün çıkan tekme tokatlı kavganın ardından dört parti bir araya gelerek, ilk kez “konuşmama” kararı aldı. Grup Başkanvekilleri, gerilimin daha da yükselmemesi ve tansiyonun düşürülmesi için ortak karar aldı.

Son Güncelleme: 13.01.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halkdan biri 2017-01-12 19:22:15

Bu milletvekili müsvetteleri bunun için mi maaş alıyorlar ülkemizin durumu açık ve net anayasa çıkartmamak için kimin hangi ülkenin güdümünde hareket ettiğini araştırmak gerek yazıklar olsun (tüh) diyorum

Avatar
TC.Vatansever 2017-01-13 14:01:36

Bunlara vekil demeye dilim varmıyor,bunlar bizi temsil etmiyor, tiyatro oynayıp keselerini dolduruyorlar.Aynaya baksınlar kaç maymunu oynadıklarını görürler belki..!