banner388
banner390
banner410
banner408

Meclis üyesinden Köktaş’a sitem

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi Metin Aktürk Fuat Köktaş’a sitem dolu sözler söyledi.

banner269

Meclis üyesinden Köktaş’a sitem

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi Metin Aktürk Fuat Köktaş’a sitem dolu sözler söyledi.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 17:58
Meclis üyesinden Köktaş’a sitem

Samsun Haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının 25.07.2018 tarihli meclis toplantında meclis üyesi Metin Aktürk, Milletvekillerinin sadece olağanüstü durumlarda ziyarette bulunduğunu söyledi. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın geçtiğimiz ay TSO’nun meclis toplantısındaki sözlerine karşılık konuştu.

“Bizlerle daha da sık iletişim halinde olmalılar”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın sözlerine karşılık sitemde bulunan meclis üyesi Metin Aktürk, “Geçen ay toplantımıza gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, konuşmasında şunları söylemişti: ‘Samsun’un ihracatı 1 milyar dolar olmalıdır. Ben bu zamana kadar Samsun ihracat rakamını telaffuz ettim. Ben Samsun’daki 450 milyar dolarlık ihracat rakamını çok düşük buluyorum. Bunlar için kolları yeniden sıvamak ve sahaya inmek lazım.’ Komşularımızın durumu iyiyken Sayın Vekilimiz bu müesseseye olan muhabbetini daha sık yapsaydı daha iyi olmaz mıydı? Ticaret ve Sanayi Odası ile daha sık, daha yakın ilişki içinde olsaydı, muhataplarından daha doğru bilgiler elde etseydi bu dediği rakamlar yakalanırdı. Ama ne oldu bu şehirde üretim yapan birçok kişinin sıkıntısı oldu. Üretici anlatacak samimi birini bulamadığı için işleri öylece kaldı. Bütün milletvekillerimiz bizlerle daha da sık iletişim halinde olmalılar. Milletvekillerimiz sadece olağanüstü durumda buraya gelmek yerine daha da sık gelmeliler” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI/Gökhan ALTANSOY

Son Güncelleme: 25.07.2018 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köktaş 2018-07-25 18:46:35

Özellikle köktaş ne Meclis’te ne Samsun’da vekil olarak o kadar zaman ne yaptı ? Keşke seçilemeseydi Samsun kaybetti