banner388
banner390
banner410
banner408

Mahalleliden örnek davranış

Samsun'da kesici aletle henüz kimliği bilinmeyen bir şahıs tarafından yaralanan köpek, mahalle sakinleri tarafından tedavi ettirildi.

banner269

Mahalleliden örnek davranış

Samsun'da kesici aletle henüz kimliği bilinmeyen bir şahıs tarafından yaralanan köpek, mahalle sakinleri tarafından tedavi ettirildi.

17 Temmuz 2020 Cuma 20:08
Mahalleliden örnek davranış

KENDİLERİ ÇOCUK YÜREKLERİ KOCAMAN

Kimliği belirsiz kişi tarafından mahallenin sevilen köpeği kesici aletle yaralandı. Mahalledeki çocuklar ise evleri tek tek dolaşıp tedavi için yardım toplayıp köpeği tedavi ettirdiler.

Samsun’un Terme ilçesinde mahalle sakinleri tarafından küçüklüğünden beri sevilen ve beslenen sokak köpeğine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler saldırdı. Kesici aletle yaralanan sokak köpeği veteriner tarafından tedavi edildi.

Mahalle sakinlerinden Emin Sağlam, köpeği birkaç sokak ileride kanlar içerisinde sızlanırken bulduğunu belirtti. Emin Sağlam, boynundan yaralanan sokak köpeğini veterinere götürerek tedavi ettirdi.

HAYVANA ŞİDDETE KARŞI TEK YÜREK OLDULAR

Sağlam, “Mahallemizin maskotu köpeğe şiddet uygulayan kişilerin insanlığından şüphe duyuyorum. Çevresine hiçbir şekilde zarar vermeyen bu hayvanın nasıl olur da canını yakarlar? Köpeği evimin birkaç sokak sonrasında acılar içerisinde kıvranırken gördükten sonra hemen veterinere götürdüm. Burada hayvanın boynundaki kesiklere içten ve dıştan dikişler yapıldı. Hayvana büyük kesici aletlerle saldırılmış” dedi.


 

Son Güncelleme: 17.07.2020 20:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunTerme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlıkçı 2020-07-17 21:26:36

ALLAH razı olsun siz saygıdeğer kalbi güzel insanlar. iyi ki varsınız.

Avatar
Olga 2020-07-17 23:45:31

Allah sizi yardım etsin .büyük adamsınız.kurban bayram yanaşıyor. Kurban kesme ihtiyacım olana yardım etsin

Avatar
Meltem 2020-07-17 23:57:30

Elleriniz kopsun kopek eline muhtac olun

Avatar
Gubıcık 2020-07-18 07:37:26

Bugün köpeğe, yarın cocuga kadına, mahallenizdeki manyağa dikkat edın lutfen, baktıgınız için ellerınız dert görmesin

Avatar
Faruk 2020-07-18 11:38:39

Helal olsun çocuklar. Büyüklere örnek bir davranış yapmışşınız.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-18 13:25:34

Bunu yapan kesinlikle şerefsiz bir manyaktır.Ne isterler bu can dostlarımızdan.Bunu yapanı bana verseler onu aynı yerinden jiletlerim.Onada o acıyı yaşatırım.Çünkü hayvanlara yapılan tecavüzler , saldırılar cezasız kalıyor.Para cezası verip salıyorlar.Meclise hayvan haklarıyla ilgili önerge verildi ama ölme eşşeğim ölme.Hergün show habere 4 tane hayvan haberi çıkıyor.Benim ciğerim yanıyor.Ben aşırı hayvanseverim.Bunlar gibi şerefsiz insanlarıda hiç sevmem.Hayvan sevmeyen insanı hiç sevmez.Ne güzel söylemişler...