banner388

Mahalleliden Başkan Yılmaz'a Teşekkür

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Konukluk mahallesi sakinleri mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Yılmaz'a sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları yağdırıyor.

Mahalleliden Başkan Yılmaz'a Teşekkür

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Konukluk mahallesi sakinleri mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Yılmaz'a sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları yağdırıyor.

30 Kasım 2016 Çarşamba 15:00
Mahalleliden Başkan Yılmaz'a Teşekkür

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi tercih ediyor. Şehir genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, eksikler konusunda ilgilileri uyarıp, çalışmaların kontrolünü sağlıyor. 

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yapımına 3 ay önce başlanan ve devam eden Aşağımusalla ile Ağcagüney Mahalleleri arasındaki 25 kilometrelik alanı kapsayan yol çalışmalarında 7 buçuk kilometrelik kısım tamamlandı. Ekiplerin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ”Buraya son geldiğimizde çalışmalar daha yeni başlamıştı, ancak şu anda 7 buçuk kilometrelik yol yapımı bitti, hava şartları sebebiyle ister istemez işlerde duraklama oluyor. Ancak biz bu işlerin en kısa zamanda tamamlanabilmesi için ilgilileri gerktiğinde uyarıyoruz. Bu yol sayesinde Çarşamba'nın en uzak mahallesi olan Konukluk mahallesine de bağlantı kurulmuş olacak. Konukluk Mahallesindeki çalışmalarımız ise bitti ve grup yolu çalışmalarımız bittiğinde bölgenin ulaşım sıkıntıları da tamamen çözülmüş olacak” dedi.

Konukluk mahallesi sakinleri bu yol çalışmaları için sosyal medyadan başkan Yılmaz’a teşekkür mesajları yağdırıyor. İşte o mesajlardan bazıları:
“Bu köyler yıllardır bu günleri bekledi çok sağ olun iyi ki varsınız.”
”Sayın Başkan Konukluk köyü Alaharman Mahallesi olmak üzere yapılan hizmetlerden dolayı şahsım adına size teşekkür ederim.”
“ Konukluk köyündeki çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.”

 

Son Güncelleme: 01.12.2016 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cami cemaati 2016-11-30 19:26:52

Gelsin birde samsun Kazımkarabekir mh.gazi Ethem pasa gibi 4.cü hat mevkiinde köseoğlu cami adresindeki asfaltı da yapsınlar maşAllah balık yetstirecegiz az kaldı hem de şehir merk zinde 5 6 senedir büyükşehir fen işlerine dilekçede yazdık hala yapilacak vatandaş şırıl siklam oluyor gecen arabalardan.namazını kilamiyip evine dönemleri biliyoz.gelin de bi yagmurlu havada su bir ikince 10 dakika direğin dibinde bekleyin başkanım.