banner388
banner390
banner410
banner408

Mağduriyet sürüyor! Yardımlar nerede?

Samsun Valiliği, Salıpazarı ilçesinde yardım çağrısında bulunan baba için kaymakamlık tarafından gerekli yardımların yapıldığını paylaşırken yardım talebinde bulunan baba yetkililerden iletişime geçen kimsenin olmadığını belirtti.

banner269

Mağduriyet sürüyor! Yardımlar nerede?

Samsun Valiliği, Salıpazarı ilçesinde yardım çağrısında bulunan baba için kaymakamlık tarafından gerekli yardımların yapıldığını paylaşırken yardım talebinde bulunan baba yetkililerden iletişime geçen kimsenin olmadığını belirtti.

14 Eylül 2020 Pazartesi 15:56
Mağduriyet sürüyor! Yardımlar nerede?

Geçtiğimiz günlerde İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilen bir babanın yardım çağrısını sitemizde paylaştık. Yapılan paylaşım üzerine birçok hayırsever yardım etmek amacıyla yardım çağrısında bulunan Uğur Şahin'e ulaşmak istedi. Bizde bunun üzerine bir haber daha servis ederek babanın numarasını hayırseverler ile paylaştık. Yapılan haberler ardından bugün Samsun Valiliğinden gerekli yardımların yapıldığı belirtilirken Uğur Şahin kimsenin iletişime geçmediğini ifade etti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Uğur Şahin şu ifadelere yer verdi:

Samsun Valiliği'nde Salıpazarı kaymakamlığı tarafından yardım yapıldığına dair haberleri okudum. Ancak beni ne arayan ne soran oldu. Bu haberler çıkmadan önce defalarca Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'e maddiyatım ve yardıma muhtaçlığım ile ilgili başvurdum. Gerekli yardımın yapılmasına dair gerekli onay sağ olsun Halil Başkan tarafından verildi ancak kaymakam tarafından kabul edilmedi. Her çabam boşa gitti. Bundan önceki kaymakam bize araç tahsis etmişti engelli çocuğumu hastaneye yetiştirebilmem için. Evimin çatısı akıtıyor ben ve ailem her yağmurda ıslanıyoruz. Engelli çocuğumdan dolayı evden çok uzaklaşamıyorum. Düzenli bir işim yok. Ara sıra köy içerisinde yevmiye işleri oluyordu onlara gidiyordum ancak pandemi dolayısıyla pek iş veren olmadı. Kaymakamlıktan 1 sene içerisinde sadece Ramazan Bayramı'nda yardım kolisi aldım. Başka bir yardım alamadım. 

BİR HAYIRSEVERDEN ÇATI YARDIMI

Yapılan haberlerin ardından isminin gizli kalmasını isteyen bir hayırseverin akıtan çatının tamirini yaptıracağı öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-09-14 16:26:28

ya kardeşim türkiyede herşey show ya bu kardeşimize yardım etseler boy boy gazetelerde fotograf yayınlar yardım eden hemen yardımları sergiler ok yardım mardım yok fakire bu ülkede ama akp li olacaksın bak baklım ne yardımlar alıyrsun ülke 2 ye böldüler herkes birbirinden nefret ediyor Allah sonumuzu hayır etsin

Avatar
Sms 2020-09-14 16:41:50

Koca samsun büyükşehir valiliğinin insanına bakış açısı bu.
Sadece bu aile için değil, bunun gibi yüzlerce yardıma muhtaç aileleri devlet kapılarında süründürüyorlar.

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-15 13:18:49

Kardeşim ne yardımı.Hangi kapıya gidersen git başından sağıyorlar.Tanıdığım çok fakir bir aile var.Durumları çok kötü.Pandemi destekten 1. fazda şubat ayında 1000 tl yardım aldı.7 ay oldu 1000 tl'yi alalı.Devletin tüm kurumlarında o 1000 tl'yi önüne çıkarıyorlar.Büyükşehir , ilçe belediye , kaymakamlık , sosyal yardımlaşma hepsi o 1000 tl'yi önüne çıkarıyor.Tüm ekranları bir.Neymiş şubat ayında sana 1000 tl vermişler.Lan beyinsizler u ayda o 1000 tl'den esermi kalır?İşte bu şerefsizler böyle yardım yapıyor.Kendileri ayda milyarlar harcarlar.Ama fakir fukaradan o 1000 tl'yi 7 ayda bitirmemesini isterler.Bunların insanlığına ....

Avatar
Laz 2020-09-18 01:28:58

Siyonistlik yapmayın o parti bu parti deyip beyninize şeytanları doldurmayı nankörlük yapmayın bu devlet tüm İslam alemine yardım ediyor. Siz hala AKP diye kuduruyonuz AKP ye kimse dil uzatmasın bugünlere gelip geliştiysek dünyaya sesimizi duyurduysak bu devletin başındaki ve bu partinin başındaki cumhurbaşkanımızın sayesinde nankörlük edip bizi gavurlara madara etmeyin. Yorumcular... Sanki devletin başında bu zihniyetin insanlar olsa iyi yönetecek sizler bu ülkeyi satarsınız nankörler