banner388
banner390
banner410
banner408

Mağdur savcı tahliye oldu

Samsun'da FETÖ'den tutuklanan ve Mor beyin mağduru olduğu ortaya çıkan savcı tahliye oldu.

banner269

Mağdur savcı tahliye oldu

Samsun'da FETÖ'den tutuklanan ve Mor beyin mağduru olduğu ortaya çıkan savcı tahliye oldu.

15 Şubat 2018 Perşembe 17:52
Mağdur savcı tahliye oldu

Samsun haber - Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Samsun Cumhuriyet Savcısı S.S. ve hakim eşi Y.S. tutuklanmıştı.

Yargılanmalarına devam edilen Samsun Cumhuriyet Savcısı S.S. ve hakim eşi Y.S.'nin duruşması Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Samsun Cumhuriyet Savcısı S.S. tutuklu bulunduğu Bolu Cezaevinden, hakim eşi Yeşim Sayıldı ise tutuklu bulunduğu Sincan Kadın Tutuk Evinden, davaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile görüntülü olarak katıldı.

ByLock kullandığı iddia edilen S.S.'nin mor beyin mağduru olduğu tespit edildi. Mahkeme mağdur savcının tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Eşi hakim Y.S.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.