banner388

Lösemi hastası Affan'a uygun ilik bulundu

Samsun'da tedavi gören 2 yaşındaki Affan Yüksel Ünlü için uygun ilik bulundu.

Lösemi hastası Affan'a uygun ilik bulundu

Samsun'da tedavi gören 2 yaşındaki Affan Yüksel Ünlü için uygun ilik bulundu.

12 Şubat 2018 Pazartesi 12:26
Lösemi hastası Affan'a uygun ilik bulundu

Samsun'da tedavi gören lösemi hastası Erbaalı 2 yaşındaki Affan Yüksel Ünlü için uygun ilik ağabeyinde bulundu.

Hamide ve Murat Ünlü çiftinin en küçük oğlu 2 yaşındaki Affan Yüksel Ünlü, 1 ay önce hastalandı. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Murat Ünlü, oğlunu Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma Hastanesine götürdü. Affan, buradaki ilk müdahalenin ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesine sevk edildi ve burada lösemi teşhisi kondu. Baba Murat Ünlü, oğlu Affan için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Çok sayıda Erbaalı, Cumhuriyet Meydanına kurulan Kızılay kan bağış otobüsüne gelerek bağışta bulundu.

Affan bebeğe uygun ilik böbrek hastası olan ağabeyi 14 yaşındaki Mustafa Ünlü'de bulundu. 

Baba Murat Ünlü yaptığı açıklamada, "Kızılay aracılığı ile Erbaa’da kampanya başlattık. Erbaa Kaymakamımız ve belediye başkanımızın, siyasi partilerimizin destekleriyle kampanya başlattık. Erbaa Kaymakamımıza, belediye başkanımıza, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına, tüm Erbaa halkına çok teşekkür ediyorum. Abisinden uygun ilik bulundu. Bunun için de çok mutluyuz. Affan’a yaklaşık 100 gün sonra ilik nakli gerçekleşecek. İlik bekleyen diğer çocuklara da buradan geçmiş olsun. Allah şifa versin diyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.