banner388
banner390
banner410
banner408

Lokma'dan Ramazan'a özel...

Samsunlu vatandaşların gözdesi haline gelen Big Lokma Cafe & Restaurant, Ramazan Ayı boyunca iftar ve sahurda da kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek.

banner269

Lokma'dan Ramazan'a özel...

Samsunlu vatandaşların gözdesi haline gelen Big Lokma Cafe & Restaurant, Ramazan Ayı boyunca iftar ve sahurda da kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek.

15 Mayıs 2018 Salı 12:40
Lokma'dan Ramazan'a özel...

Samsun haberSamsun'da 3 yıl önce hizmet vermeye başlayan Big Lokma Cafe & Restaurant kentin en gözde mekanlarından birisi haline geldi. 30 kişilik kadrosuyla Atakum sahilinde bulunan Big Lokma Cafe & Restaurant, Ramazan ayında da vatandaşların tercihi olacak.

İftar ve sahur menüleriyle fark yaratmaya devam eden Big Lokma Cafe & Restaurant, kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla ön plana çıkıyor.

BOL ÇEŞİT UYGUN FİYAT


Zengin iftar menüsünde 45 TL karşılığında günün çorbası, iftariyelik, mevsim salata, soğuk meze, ara sıcak, ana yemek (Kırmızı et-Beyaz et), soğuk içecek, tat ve çay servisi yapılıyor. İftar menüsünde Hünkar Beğendi, Mercan Kebabı, Çökertme Kebabı, İstanbul Kebabı, Kağıt Kebabı, Sandal Kebabı gibi yöresel ana yemekler yer alırken ara sıcak olarak Fındık Lahmacun, tatlı olarak ise yöresel tatlılarımızdan Peynir Tatlısı, Laz Böreği, Şambaba, Hamsiköy Sütlacı bulunuyor. 

SAHURDA DA SINIRSIZ HİZMET

Sahurda da hizmet verecek olan Big Lokma Cafe & Restaurant Ramazan ayı boyunca sabah 08.00'den imsak vaktine kadar misafirlerini ağırlayacak. Sahurda müşterilerine ise 2 kişi 35 TL karşılığında serpme kahvaltı ikram edilecek. 

GURMELERDEN TAM NOT

2017 yılında gurme ekibi tarafından ziyaret edilen Big Lokma Cafe & Restaurant büyük beğeni almıştı.

Rezervasyon için : 0362 438 4 438

Son Güncelleme: 16.05.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.